Întrebări și soluții cu privire la împrumuturi comerciale

Problemele cu multe împrumuturi comerciale sunt evitate atunci când sunt tratate în mod direct și rapid, iar acest proces este transformat în succes atunci când punem întrebările corecte. Articole de comunicare pentru finanțarea de mici afaceri oferă soluții practice și sincere evidențiate în acest post.

Pentru a obține un împrumut comercial cu succes, există o serie de factori care merită să fie priviți mai atenți de către toți proprietarii de afaceri. Rezervarea unei perioade de timp este o abordare prudentă atunci când întreprinderile mici au de-a face cu băncile și dificultățile de finanțare de afaceri. Din păcate, putem observa ca mediul de creditare de afaceri continuă să se deterioreze. De ce băncile spun “Nu” din ce in ce mai des?

Ce ar trebui să fac în cazul în care banca mea spune nu?

Credite pentru micile afaceri – Băncile spun nu din ce în ce mai des.

Întrebări și soluții cu privire la împrumuturi comerciale

Dificultățile cu anticiparea unui credit comercial și dificultățile de comunicare în sistemele de finanțare.

O întrebare esențială pe care proprietarii de afaceri ar trebui să o pună într-un stadiu precoce (înainte de a cauta finanțare de afaceri): “Ce ar trebui să fac în cazul în care banca mea spune nu?” Oamenii de afaceri ar trebui să anticipeze că se vor întâlni cu “Nu” destul de des când se tratează de un împrumut.

Vor fi, de asemenea, variante creative de “Nu”, care au același impact pentru firmele mici. Un exemplu în acest sens este atunci când un bancher întârzie procesul de împrumut comercial solicitând “încă un lucru.” Poate că implică faptul de a arunca o privire mai atentă la situația financiara sau se uită la declarațiile fiscale. Acestea sunt doar două din cele mai folosite tactici, atunci când o bancă este în căutarea unui motiv pentru a spune “Nu”. Chiar dacă nu ajung să zică direct ca “Nu,” lipsa de “Da”, pe o perioadă prelungită este un rezultat dintre cele mai rele posibile din cauza modului în care întârzie finanțarea si o face atât de imprevizibilă.

vivacredit.ro

Atunci când se confruntă cu un creditor existent, care nu reușește să furnizeze capitalul de lucru necesar sau finanțarea imobiliara comercială, proprietarii de afaceri mici ar trebui să acționeze fără întârziere pentru a obține ajutor financiar practic și soluții din surse noi.

Din păcate, băncile spun “Nu” sau spun “Da, atunci când vor să spună “nu” din ce in ce mai des în climatul financiar actual.

O  strategie pentru finanțarea micilor afaceri demnă de luat în considerare atunci când băncile spun “NU”

DE CE PROGRAMELE DE AVANS ÎN NUMERAR COMERCIAL SUNT UTILIZATE DE MULȚI PROPRIETARII DE AFACERI MICI

Folosind creanțele cardului de credit este o opțiune de finanțare comercială care ar trebui să fie luată în considerare de către proprietarii de afaceri mici, atunci când alte alternative de finanțare pentru afaceri mici au fost eliminate. Cu alte cuvinte, trebuie privit ca un “Plan B” sau “plan C” și nu ca “Planul A.” După ce am spus că, întreprinderile mici ar trebui să realizeze faptul că alegerea unui “Plan B” va fi din ce în ce mai necesară în circumstanțele actuale din sistemul de  finanțare și climatul din creditul imobiliar.

Creanța de card de credit este disponibila pentru aproape orice afacere care accepta carduri de credit în tranzacțiile lor comerciale (deși afacerile bazate la domiciliu au acces mai limitat la acest tip de finanțare comercială). Volatilitatea actuală în opțiunile de finanțare a schimbat modul în care avansurile în numerar ar trebui să fie evaluate de către proprietarii de afaceri mici.

Aici sunt trei dintre factorii cheie din spatele mediului de finanțare în schimbare rapidă pentru întreprinderile mici:

 1. Linii de credit negarantate care nu au dispărut și nu se pare că o vor face curând.
 2. Cele mai multe bănci acum necesită mai multe garanții pentru finanțarea afacerilor.
 3. Multe bănci regionale și locale renunță să presteze  servicii de împrumuturi comerciale.

RAPORT VIDEO ȘI PREZENTARE POWERPOINT

Cum să tratăm rapid și eficient probleme de finanțare pentru firmele mici

În lumea afacerilor de astăzi, rapoartele importante de împrumut pentru afaceri mici, comunicațiile comerciale nu sunt întotdeauna sub formă de articole sau rezumate scrise. Tehnologia de comunicare video a intrat în finanțarea întreprinderilor mici și debitori comerciali ar trebui să revizuiască acest lucru și alte resurse relevante.

Concedierea bankerului dumneavoastră

Recunoașteți când ar putea fi necesar să spuneți “Ești concediat”, bancherului dvs.

Pentru debitorii comerciali prudenți, concedierea bancherului și a băncii a devenit atât o soluție acceptabilă cat și necesară, atunci când afacerea ta nu este în măsură să obțină finanțare de afaceri suficientă și ajutor cu privire la capitalul necesar pentru a lucra.

Concediere Bancher

Întrebări referitoare la împrumutul comercial?

Dacă nu aveți deja întrebări despre finanțarea dvs. de afaceri actuală și despre strategiile de comunicare, ar trebui să rezolvați acest aspect mai întâi înainte de a începe!

După criza financiară 2008-2009, sunt băncile încă în lipsa? Există într-adevăr bănci bune încă in funcțiune? Bazat pe evenimentele care au avut loc recent, “Da” este un răspuns adecvat la ambele întrebări. Dar faptul de a recunoaște diferența dintre băncile rele și băncile bune nu este o sarcină ușoară. Continuă să existe rapoarte în curs de desfășurare despre falimente bancare. Doar pentru că o bancă este încă in funcțiune nu înseamnă că acesta este în bună stare financiară sau că aceasta este capabilă să facă de fapt împrumuturi comerciale pentru întreprinderile mici. Există multe “Bănci zombii” și “bănci problemă” Bănci care nu sunt susceptibile de a fi surse de finanțare productive.

INCA CATEVA INTREBARI

 • 1 Este banca mea o bancă bună sau o bancă rea?
 • 2 Ar trebui să concediez bancherul meu?
 • 3 Este de capital de lucru sau finanțarea imobiliara comerciale disponibila oriunde pentru afacerea mea?
 • 4 Ar trebui să exploreze modul de a reduce datoria de afaceri în loc de creșterea datoriei afaceri?
 • 5 Cum poate ajuta negocierea financiara reduce cheltuielile de exploatare?

Ajutor de la experți

Consultanta de Finanțare pt Afaceri rezolva Problemele de Împrumut ale Micilor Afaceri. Consultanți de finanțare de afaceri, care pot oferi sfaturi complete despre comunicații de afaceri și cu privire la dificultățile actuale de creditare va vor fi de ajutor pentru majoritatea proprietarilor de afaceri, dar astfel de experți de finanțare comerciala nu sunt întotdeauna ușor de găsit. Complexitatea normală de împrumuturi mici de afaceri, combinate cu un climat de creditare comercială haotic este de natură să crească necesitatea de asistență individualizată de consultanta financiar de la un expert.

FRAZE INTELEPTE

 • “Pierzi 100 la suta din paharele pe care nu le bei.” (Wayne Gretzky)

 • “Afla ce iti place cel mai mult sa faci si gaseste pe cineva care sa te plateasca pentru a face acel lucru.” (Katherine Whitehorn)

 • “Binele este bine chai daca nimeni nu il face. Gresit este gresit chiar daca toata lumea o face.” (Augustine of Hippo)

 • “Intelectualii rezolva probleme, geniile le previn.” (Albert Einstein)

 • “Gloria noastra nu este in faptul de a nu cadea, este in faptul de a ne ridica de fiecare data cand cadem.” (Confucius)

 • “Folosesc nu numai toti creierii ce detin, folosesc deasemenea toti creierii ce pot sa imprumut” (Woodrow Wilson)

O frază memorabilă din filmul “Galaxy Quest” este “Nu renunța niciodată! Nu te preda!” Aceasta este o atitudine pe care proprietarii de afaceri mici vor trebui să adopte în cazul în care aceștia vor să supraviețuiască acestui labirint al împrumutului comercial care există pentru capitalul de lucru și finanțarea imobiliara comerciala. Când banca spune “Nu”, să știe că nu ar trebui să fie sfârșitul poveștii!

Unele lucruri nu devin mai bune cu timpul

Există multe ocazii care descriu lucruri care sunt mai bune după un timp mai lung (cum ar fi vinul). Când avem multe probleme, de multe ori sperăm că “Timpul va avea grijă de lucruri” (aceasta este o perspectivă deosebit de populara atunci când nimeni nu știu ce să facă cu privire la ceva). Așa cum am menționat în titlu, nu totul se îmbunătățește cu vârsta. Un exemplu relevant, având în vedere subiectul acestui obiectiv este, probabil, sectorul bancar.

Dacă vi se pare ca este o observație prea aspra, încercați doar să răspundeți la următoarea întrebare cu sinceritate: Folosind orice standard ales de dumneavoastră, crezi că băncile au ajuns mai bine sau mai rău, în ultimii 15-25 de ani? Propriul meu răspuns: Am lucrat cu bănci în numele întreprinderilor mici de peste 30 de ani, și propria mea evaluare este că toate instituțiile financiare au arătat o deteriorare constantă în această perioadă. Ca în orice tendință, pot indica excepții, dar lista de “bănci bune”, se reduce in timp ce acele “bănci rele”, au cunoscut o explozie. O creștere de felul acesta nu este ceva bun.

Lasă un comentariu