Împrumuturi pentru a plăti alt credit – o soluție disperată nerecomandabilă

Împrumuturi pentru a plăti alt credit care ne îndatorează și mai mult

Practica de a solicita noi împrumuturi pentru a plăti alt credit crește pe zi ce trece. În România, astăzi, milioane de cetățeni sunt într-o situație dificilă. Dar recurgerea la strategia de “gauri plug” prin solicitarea unui nou împrumut ar trebui să fie o excepție. În cele din urmă, după cum se explică în acest articol, dacă veți utiliza această practică veți ajunge să aveți chiar și mai multe datorii și în mod semnificativ se va ridica nivelul datoriei care ne poate scufunda într-un cerc din care este foarte imposibil să mai ieșim.

[supsystic-price-table id=8]

împrumuturi pentru a plăti alt creditMulți oameni au ajuns la sfârșitul lunii fără a putea efectua plățile datorate către instituția financiară. Ei au nevoie de lichidități suficiente pentru a-și îndeplini obligațiile către bancă. Astfel încât acestea decid să împrumute bani pentru a satisface cheltuielile prin alte mijloace de finanțare.

Deși ne poate ușura plata la primul împrumut, solicitanții vor ajunge la un moment dat să trebuiască să se confrunte la un moment dat cu două crediteîn același timp.

În timp ce această strategie de a cere împrumuturi pentru a plăti alt credit permite finanțarea găurilor financiare, are, de asemenea, o serie de conotații negative pentru cei care o folosesc. Printre altele, vor avea o datorie mai mare către entitatea respectivă și nivelul de îndatorare va crește foarte semnificativ. Până la punctul în care, uneori, reclamanții lor nu pot returna banii în termenele convenite. Asta doar, în cazul în care o bancă -La verificarea starea conturilor petiționarului îi va acorda un credit.

În caz contrar, și având în vedere necesitatea urgentă de a plăti, mulți decid să utilizeze mai multe companii de împrumuturi pentru a plăti alt credit. Acestea practică dobânzi disproporționate de peste 20%. Dar de această dată, în cazul în care au avut probleme cu creditul anterior (care are o rata dobânzii între 6% și 10%). Este mai mult decât probabil că nu pot suporta costurile de noi datorii cu dobânzi mult mai ridicate. Ne poate servi pentru a calma pe moment unele luni de la primul împrumut. Dar până la urmă vor fi sufocați când vor trebui să se confrunte cu două credite la un moment dat. Deoarece acestea generează împreună rate ale dobânzii apropiate de 30%.

Alte soluții posibile la cererea de împrumuturi pentru a plăti alt credit

Când ajunge la punctul de a necesita fonduri suplimentare pentru a face față unui împrumut, este rezonabil și mergem la banca unde avem contractat creditul pentru a explica situația. Avem multe șanse să putem negocia alte condiții. De asemenea trebuie să adăugăm posibile soluții alternative pentru această problemă dificilă.

  • În loc de a cere împrumuturi pentru a plăti alt credit puteți reuni toate datoriile printr-un produs financiar unic. Care generează posibilitatea de a face față la mai multe plăți de credit (inclusiv ipotecare). Instituțiile de credit în această linie oferi soluții bazate pe impunerea unor taxe mai mici. Ele pot fi mai ușor plătite de către client, dar care vor extinde perioada de amortizare. Adică, ei vor plăti mai puțin în fiecare lună, dar pe o perioadă mai îndelungată. Astfel, nivelul datoriei va crește, dar cel puțin problema de lichiditate cu banca se rezolvă.
  • În cazul în care urgența rambursare a creditului este urgentă, una sau mai multe luni, nu este necesar să avem alte împrumuturi pentru a plăti alt credit. Se poate rezolva prin alte formule de finanțare mai puțin costisitoare. Ați putea solicita unul sau mai multe salarii în avans, care pot fi formalizate printr-un cont de salarii sau alte produse financiare. Va fi disponibilă cantitatea necesară, fără a crește nivelul datoriei. Deoarece aceste propuneri de finanțare nu generează dobânzi și comisioane foarte mari.
  • O altă posibilitate este o extensie a creditului acordat în loc de a împrumuturi pentru a plăti alt credit. Acestea trebuie să fie negociate direct cu banca. Ca și în cazul de refinanțare, formatul este plata unor taxe mai mici, dar pe o perioadă mai mare.
  • În plus, s-ar putea opta pentru alte formule mai puțin convenționale, cum ar fi cererea și acceptarea ajutorului financiar din partea familiei sau a prietenilor. În loc de solicitarea unor împrumuturi pentru a plăti alt credit.

Lasă un comentariu