Împrumut până la salariu – O practică periculoasă pentru economia familiei

Un împrumut până la salariu îl ceream înainte de la banca locală, atunci când aveam cheltuieli bruște, neașteptate, cum ar fi atunci când avem nevoie de cauciucuri noi pentru mașină sau acoperirea facturilor medicale neprevăzute. Dar de azi oamenii folosesc cardurile de credit pentru a acționa în calitate de împrumuturi pe termen scurt, ceea ce înseamnă că puține bănci vor oferi acest tip de asistență financiară. Chiar dacă aveți nevoie de numerar, puteți utiliza cardul de credit în caz de urgență pentru a primi un avans de numerar.

Pentru cei care, fie nu doresc să utilizeze cardurile lor de credit, sau au multe datorii pe cardul de credit, sau pur și simplu nu au card de credit, una dintre singurele opțiuni ramase este un împrumut până la salariu.

Entitate de Credit Cantitate maximă Perioadă rambursare Costul la 100 Lei pe 30 zile Mă interesează
Extra Simplu 3.000 Lei 5 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Ferratum 5.000 Lei 3 a 12 luni Pentru un credit de 1.500 RON returnat în 3 luni vom rambursa 2.169 RON Solicită!
Telecredit 2.000 Lei 10 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Viva Credit 2.000 Lei 1 - 35 zile Fără dobândă pentru clienții noi Solicită!
Credit Fix 3,000 Lei 5 - 62 zile Primul credit fără dobândă Solicită!
împrumut până la salariu

Un împrumut până la salariu este un împrumut pe termen scurt între ziua care ai nevoie de bani și următoarea zi de salariu. Aceste împrumuturi sunt destinate persoanelor care au nevoie să împrumute bani pentru o perioadă scurtă de timp. Acestea ar trebui să fie folosite numai pentru cheltuieli neprevăzute sau reduceri temporare de venit.Ce este un împrumut până la salariu?

Un împrumut până la salariu se folosește, de obicei, pentru sume sub 1500 Lei. Dacă aveți nevoie să împrumutați mai mult de 1500 Lei, ar trebui să căutați alte tipuri de asistență financiară (cum ar fi creditele personale).

Împrumut până la salariu este menit să ofere credit pe termen scurt, dar nu este destinat pentru a fi utilizat frecvent. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că un creditor vă va respinge dacă alegeți să utilizați aceste servicii de multe ori.

Cum te califici pentru un împrumut până la salariu?

Fiecare agenție de împrumut rapid variază în cerințele cu privire la debitori, dar cele mai comune sunt următoarele:

 • Dovada unui venit constant
 • Dovada unui cont bancar deschis pe numele celui care solicită creditul.
 • O dovadă a identității
 • O dovada de rezidență

Istoria de credit este rareori un factor atunci când vine vorba de a fi aprobate pentru împrumuturi până la salariu, care este unul dintre motivele pentru care este atât de atrăgătoare pentru mulți oameni care au nevoie de un avans.

Vrei un împrumut de până la 5 ori salariul tău fără dobândă? Fă click aici!

Cum veți rambursa împrumuturile până la salariu?

Puteți face plăți în numerar aferente împrumutului înainte de a ajunge la data de plată. Unii creditori vor stabili plăți automate, permițându-le să debiteze suma din contul tău bancar.

Cât de mare este dobânda?

Ratele dobânzilor sunt de obicei destul de mari, dar acestea variază în funcție de factori specifici fiecărui creditor.

În timp ce o rată ridicată a dobânzii nu este o problemă uriașă, dacă plătiți împrumutul înapoi imediat, dar se poate să ajungă să genereze cheltuieli mari bani, dacă aveți nevoie pentru să extindeți durata de timp pentru a rambursa împrumutul.

Cum funcționează un împrumut până la salariu?

Odată ce sunteți aprobați pentru aceste împrumuturi agenția de împrumut, fie vă oferă bani pentru suma pe care se împrumuta sau depozitează suma în contul dvs. bancar.

Aici este un exemplu de modul în care funcționează un împrumut de acest fel:

Ai nevoie să împrumuți 300 de Lei pentru două săptămâni, până la următorul salariu, astfel încât vă decideți pentru a obține un împrumut până la salariu. Puteți merge, fie la o agenție de credite rapide sau puteți să completați o cerere on-line de împrumut. Odată ce v-ați calificat pentru împrumut, va trebui să plătiți agenției 300 de Lei de care aveți nevoie să împrumute, plus o taxă care variază în funcție de creditor). Această promisiune este făcută fie printr-un contract scris sau prin informarea creditorului cu informațiile despre contul bancar pentru a configura o plată automată.

Când vine următoarea zi de plată, aveți o serie de opțiuni pentru a plăti:

 1. Îi faceți creditorului un cec cu data de plată și banii ies din contul dvs. bancar.
 2. Veți plăti creditorului înapoi în numerar.
 3. Tu poți extinde acest împrumut, și creditorul vă taxează o altă taxă de finanțare.
 4. Sunteți de acord cu plățile electronice, și creditorul debitează automat banii din contul tău bancar.

Unde puteți obține un împrumut până la salariu?

Firma Platforma Credit Maxim Costul 100 Lei la 30 de zile Mă interesează
Card Star BT Android, iOS, Windows Variabil Cu toate acestea există o taxă de emitere și una de mentenanță anuală a contului. Solicită!
Telecredit Android, iOS, Windows 2.000 Lei 36 de Lei Solicită!
Credius Android, iOS, Windows 40.000 Lei Variabil în funcție de sumă și termen de rambursare Solicită!
Viva Credit Android, iOS, Windows 2.000 Lei % Dobândă în primele 30 de zile Solicită!

Există multe locuri de împrumut până la salariu fizice unde puteți merge pentru a completa actele. Cele mai multe dintre aceste locuri fac publicitate serviciilor lor ca “avansuri în numerar.” Există, de asemenea multi creditori disponibili on-line, astfel încât să puteți găsi cu ușurință o listă a acestora, atunci când doriți un împrumut până la salariu.

costurile unui împrumut până la salariu

Sfaturi cu privire la împrumuturi până la salariu.

 • Utilizați un împrumut până la salariu doar ca o formă de termen scurt de credit.
 • Împrumuta doar suma pe care veți fi capabil să rambursați la următorul salariu – nu împrumutați mai mult decât puteți plăti înapoi.
 • Folosiți un împrumut pentru a acoperi un deficit de numerar de neevitat între zilele de salariu.
 • Alege întotdeauna o agenție de creditare care este licențiată și are o bună reputație în cadrul industriei creditelor instantanee.

Ar trebui să contractați împrumuturi până la salariu?

Confesiuni despre sistemul de împrumut până la salariu

“Le-am folosit și regretat întotdeauna. Ei te scot dintr-o problemă doar pentru a te băga în una mai mare. M/am aflat în situația de a lua un împrumut în scopul de a plăti” dobânda “pentru altul. Am folosit întreaga mea rambursare a impozitului pe venit pentru a le achita. Servesc unui scop, dar există un preț. “

– Doina

“Lucrez în investigații și am întâlnit doi oameni care au solicitat aceste împrumuturi suculente și au rămas fără loc de muncă. Ei încă mai au de plătit la aceste credite aproximativ 400%, iar acum nu un au loc de muncă.”

– Brian T.

“Am rămas fără bani patru zile înainte de salariu, și aveam o tona de facturi de plătit. A fost greu să rezist tentației de a solicita alt împrumut până la salariu. Când am fost în această situație înainte, am fost la cel mai apropiat loc de împrumut și am cerut 500 de Lei pentru a plati înapoi 575 Lei pentru a mă ajuta, până la salariu. Dar rata dobânzii a fost de 391% la împrumutul de două săptămâni, așa că a trebui să ia un alt împrumut pentru a plăti înapoi împrumutul existent. Știam că m/am băgat în probleme grave când am ajuns să am șase împrumuturi diferite cu taxele de aproape 1000 Lei pe luna Acum știu cum să rezist tentației unui împrumut până la salariu “

– Cristi

Dacă primiți un împrumut până la salariu pentru a merge la discotecă, probabil nu ar trebui să luați acest împrumut. Dar dacă alegeți să obțineți un împrumut în loc de a avea fonduri insuficiente în contul dvs,, s-ar putea ca taxele de împrumut și dobânda să fie mai puțin decât ceea ce banca va încasa pentru a avea un sold negativ.

Aveți nevoie pentru a refrecționa și să luați în considerare opțiunile dacă singurele alegeri sunt:

 • Luați împrumuturi până la salariu
 • Nu plătiți facturile la timp
 • Supraâncărcare în contul dvs. bancar

Fiecare dintre aceste opțiuni va costa mai mult decât dacă pur și simplu ați fi avut bani disponibili, dar trebuie să descoperiți ce va costa cel mai puțin. Luați în considerare următoarele atunci când luați decizia:

 • Un împrumut până la salariu are taxe și dobânzi.
 • Dacă nu plătiți la timp facturile va genera taxe de întârziere, s-ar putea ca să vă întrerupă respectivele servicii din cauza neplații, și / sau ar putea afecta scorul dvs. de credit.
 • Taxele de descoperire în contul bancar poate fi destul de mare. În funcție de banca dvs., alte taxe ar putea include o taxă pentru a avea un sold negativ (care ar putea fi perceput pentru fiecare zi în care vă aflați în negativ).

S-ar putea întâmpla ca un împrumut până la salariu să vă poată costa mult mai puțin decât ne plata facturilor la timp sau de a fi blocat cu taxe de descoperire în cont de la banca ta. DAE pentru un împrumut până la salariu pare mare, dar trebuie să înțelegeți că acesta este setat numai pentru o anumită perioadă. Când îl compari cu alte taxe, aceasta s-ar putea să fie mai mici. Exemple:

Pentru un împrumut de 14 zile, un împrumut de 100 Lei cu o taxă de 20 de Lei are un DAE de 521 %. Dar, o sumă de 100 Lei de pe un card de credit neplătită la timp vă poate costa 30 de Lei și are un 800 % DAE, 100 Lei descoperire în cont vă poate costa 50 de Lei în comisioane bancare și ajunge astfel la 1304 % DAE, și o amendă de 100 Lei cu 60 de lei taxe de întârziere ajunge la 1564 % DAE

Atâta timp cât veți plăti acest împrumut până la salariu la timp, s-ar putea ca să rezulte prin a fi alternativa cea mai puțin costisitoare.

Împrumut până la salariu Bun sau Rău?

S-ar putea să nu vă fie ușor să vă decideți dacă acest tip de împrumut până la salariu este o idee buna sau nu. Reclamele pentru împrumuturi, broșurile și pliantele oferite de creditori, sunt foarte convingătoare cu privire la cât de folositor poate fi acest împrumut până la salariu. Cu toate acestea, există o mulțime de grupuri, organizații, și confesiuni cu privire la cât de nefaste aceste împrumuturi pot fi pentru anumiți oameni.

Ceea ce face ca acestea să se reducă la o alegere și o responsabilitate personală. Împrumut până la salariu poate pot fi bune pentru unele persoane, dar nu pentru toată lumea. De fapt, acest tip de credite pot provoca și mai multe probleme financiare decât daca pur si simplu nu ai fi solicitat acest serviciu.

De fapt, am intrat în câteva agenții de împrumut până la salariu, și angajații sunt de ajutor, și foarte prietenoși. Întreaga experiență și atmosferă atunci când intri într-unele dintre aceste locuri se simte multă profesionalitate. Cu toate acestea, simt că am intrat în țara de vânzători de mașini folosite într-o misiune pentru a face o vânzare. Am fost împărțit între dacă locurile au fost convingătoare sau mi-a dat fiori , dar, dacă am avut nevoie urgentă de numerar, fără nici o idee de unde altundeva să pot obține banii, pot vedea de ce oamenii aleg să folosească sistemul de împrumut până la salariu.


Concluzia finală: utilizează aceste servicii în mod responsabil și cu prudență. Un împrumut până la salariu poate fi de ajutor, dar pot ajunge să fie prea dăunătoare.

Lasă un comentariu