Finanțare imobiliară rentabilă – Soluții rentabile

Nevoia de soluții rentabile este frecvent menționata atunci când se discută orice tip de probleme. Acest termen este un favorit special în lumea de afaceri și în finanțe dar este, probabil, greșit înțeleasă de către mulți dintre noi atunci când vine vorba de utilizările sale in “lumea reală”. În special cele mai multe persoane fizice și proprietari de afaceri mici, probabil, ar face mult mai bună utilizare a conceptului de soluții eficiente numai dacă au înțeles ceea ce implica de fapt. Firmele mici in general doar supraviețuiesc, din costuri de operare crescute și de vânzări reduse. Utilizarea cu succes a soluțiilor de afaceri rentabile poate oferi o mână de ajutor practică pentru a îmbunătăți tendința principală.

Cumpărători imobiliari și debitorii ar trebui să ia în considerare raportul cost-eficacitate atunci când negociază finanțări imobiliare de orice fel. Asta include necesitatea de o înțelegere completă a viitoarelor consecințe juridice și financiare, în plus față de costurile curente și taxele. Este necesară o analiza aprofundata pentru a determina dacă un acord financiar este rentabil (sau nu). De exemplu, ipotecile inverse sunt acorduri complicate in zona datoriei imobiliare care implica mai multe riscuri decât in sunt obișnuiți in realizate debitori medii. Finanțare imobiliară rentabilă – Soluții rentabileCare sunt aceste riscuri potențiale? Presa națională face o treabă excelentă de jurnalism de investigație, și oricine are în vedere un credit ipotecar revers ar trebui să citească mai mult înainte de a face ceva. Vă rugăm sa implicați partenerul (soțul, soția) și moștenitori viitori în această decizie financiară complexa. Un articol recent în New York Times (“Capcanele ipotecilor inverse  pot trece la moștenitorii Împrumutatului”), este un loc excelent pentru a începe. Citește articolul aici (in engleza)

Telecredit Ferratum Viva Credit
Dobândă 1,2% pe zi 0% Dobândă (vezi condiții) Nu percep dobândă pentru clienții noi
Maxim 2.000 Lei Până la 5.000 RON De la 100 la 2900 RON
Acordare Rapidă Oferte cu dobândă 0 % Acordare în câteva minute
Fără să ieșim din casă Credit până la 1.400 RON gratis Primul credit gratis (maxim 1.100 RON)
Trebuie plătit în maxim 30 de zile De plătit în maxim 45 de zile Termen de plată 30 de zile care se pot prelungi cu încă 30
Aplică! Aplică! Aplică!

Ce este rentabil? Mă bucur că ai întrebat, și am inclus câteva dintre observațiile mele cu privire la eficacitatea costurilor de mai jos.

Luând Decizii Inteligente cu ajutorul Rentabilității

Evaluarea Eficienței Costurilor

Ajutor pentru alegerea corectă

Pe de o parte, există referiri frecvente la soluții “rentabile”, pentru o mare varietate de produse și procese. Acest lucru poate fi observat în publicitate (o mașina hibrid rentabilă). De asemenea, este de așteptat să auzi figuri publice incluie acest termen (strategii eficiente pentru a găsi un remediu pentru cancer). Cu siguranță politicienii nu vor ezita să folosească termenul, pentru că are impact (transportul aerian rentabil).

Pe de altă parte, este extrem de rar (cu excepția articolelor academice), sa vedem termenul utilizat împreună cu o explicație detaliata a modului exact în care ceva este, de fapt, rentabil. Conceptul de cost-eficiență pare să fi apărut în jurul anilor 50 sau cam așa ceva. Într-un exemplu simplu și direct de ceea ce se înțelege prin rentabilitate, o mașină hibrid va fi folosita pentru a ilustra raportul cost-eficiență.

Cost = 30.000 dolari pentru a cumpăra o mașină hibrid ipotetica. Dar ce obținem pentru banii noștri?

Eficacitate = Rezultatul tangibil și intangibil ca rezultat a unei acțiunii (în acest caz, faptul de a cumpăra o mașina hibrid). Aceste rezultate vor include consecințe atât obiective și subiective de a face ceva.

Posibilități pentru această ilustrație sunt.

  1. Parcurgem mai mulți kilometri cu un consum mai mic de combustibil,
  2. Reducerea rezultatelor nocive asupra mediului,
  3. Senzație de bine despre o decizie de cumpărare, pentru că este responsabilă social și
  4. Cu 30.000 dolari mai puțin pentru a face altceva.

Deci, cel puțin, dacă cineva caută o soluție eficientă ar trebui să se oblige să se gândească la costul (care implică in timp și / sau bani), o acțiune în comparație cu consecințele alegerii acestei acțiuni.

Putem Găsi Soluții Rentabile  Unde nu ne Așteptăm.

Ipoteca Inversa oferă un exemplu excelent de un produs financiar care nu este rentabil, cu excepția rentabilități obținute de agentul financiar care-l vinde. Recomandarea mea: persoanele în vârstă ar trebui să evite toate variațiile unui credit ipotecar invers.

“Copiii de debitori au descoperit ca ipoteca inversă a părinților lor contratata la o etate avansata pune acum în pericol propria lor moștenire.”

 Jessica Silver-Greenberg (New York Times, Capcane de ipoteci inverse, martie 2014)

Finanțarea eficientă a micilor afaceri

Unele dintre cele mai mari costuri suportate de proprietarii de afaceri mici implica creditele imobiliare pentru comerț și finanțarea capitalului de lucru. Acestea sunt în mod clar candidați de înaltă prioritate pentru căutarea unor soluții rentabile. Aici este o privire de ansamblu asupra unor întrebări pertinente pentru a lua în considerare când solicităm soluții de finanțare pentru afaceri mici.

Analiza cost beneficiu

Similare, dar diferite față de cost-eficacitate.

Ori de câte ori un proiect costisitor este luat în considerare fie de către o companie sau agenție guvernamentală, este probabil că cineva poate sugera că este nevoie de un studiu de cost-beneficiu. Cum este acesta diferit de cost-eficiență?

Punctul cel mai de bază de distincție între cele două concepte este faptul că studiile de cost-beneficiu (ar trebui) să cuantifice beneficiile de a face ceva, astfel că nu poate fi o comparație “mere si mere”. În contrast, studiile de cost-eficacitate nu atribuie în mod obișnuit o valoare specifică pentru fiecare element.

Vă rugăm să rețineți ilustrarea de mai sus de cost-eficiente, folosind o mașină hibrid ca exemplu. În cazul în care o analiză cost-beneficiu a fost pregătita pentru această situație, ar fi necesar să se atribuie o valoare in bani pentru fiecare consecință potențială de a cumpăra mașina. Pentru kilometraj îmbunătățit relativ la consumul de combustibil, presupuneri cu privire la costurile viitoare de gaze se va face în legătură cu obiceiurile, cât timp va fi deținuta mașina, de conducere și costurile de întreținere (printre alte probleme care ar putea fi analizate într-un studiu aprofundat și corect). O atenție deosebită va fi acordată în momentul de costuri și beneficii (30.000 dolari cheltuieli acum în timp ce beneficiile produse in economii graduale ale costurilor în viitor).

În general, un studiu de cost-beneficiu poate fi mult mai dificil de pregătit cu precizie decât un studiu de cost-eficiență tocmai din cauza necesitații de a cuantifica totul. După cum vă puteți imagina, este dificil să se atribuie o valoare monetară la unele beneficii. Ce valoare are faptul de a găsi un remediu pentru cancer? Care este valoarea monetara alocata pentru a cumpăra mașina hibrid în termeni de beneficii pe termen mediu?

Eficiența este faptul de a face totul cum trebuie; eficacitatea este faptul de a face totul bine.

Soluții rentabile pentru afaceri mici

Câteva exemple cost eficiente

Acesta nu este o listă exhaustivă, ci pur și simplu un punct de plecare pentru deciziile de afaceri mici și cheltuieli, care ar beneficia de adăugarea elementului de cost-eficacitate a procesului de luare a deciziilor.

  1. Reducerea datoriei de afaceri. Care ar fi consecințele unei reduceri a datoriilor de afaceri în loc să cautam creșterea capitalului de lucru și a altor împrumuturi comerciale? Ce trebuie să faceți pentru a vă ajuta să faceți acest lucru? Cât ar costa? Dacă nu faceți așa ceva, veți fi în stare să găsiți o forma finanțare a afacerilor mici? (Și de ce anume aveți nevoie pentru a vă ajuta să obțineți fonduri comerciale suplimentare?)
  2. Negociere pentru a reduce costurile de operare ale afacerii. Întrebările care trebuie puse sunt foarte similare cu cele invocate mai sus pentru reducerea datoriei de afaceri. În plus, ar trebui să întrebați “Ce costuri pot fi reduse și cât de repede?”
  3. Planificarea de urgență pregătită pentru momentele când ceva merge greșit (sau nu cum era de așteptat) Un număr surprinzător de întreprinderi mici nu se angajează semnificativ în planificarea de afaceri. Și mult mai puțini dedica timp și efort pentru a planifica pentru posibilitatea că ceva ce nu se va întâmpla cum era de așteptat. De exemplu, ce vei face dacă aveți nevoie să va refinanțați. Ipotecarea comercială și banca spune că nu? Ce vei face dacă procesorul de card de credit ridică din nou taxele lor? La ce moment ar trebui să fi pregătit sa concediezi banca ta?

De ce nu ai vrea să iei în considerare eficiența costurilor?

În cazul în care raportul cost-eficiență al unei decizii specifice va fi ignorat, atunci cel puțin întrebați-vă “De ce?”

Rentabilitatea explicată în câteva cuvinte.

Ce obținem pentru banii noștri? Alternativ: Plătim in exces ceea ce primim?

Încă două întrebări cu privire la rentabilitate.

Are o bună valoare în comparație cu opțiunile alternative și rezultatele?

Care sunt consecințele de a nu face acest lucru?

Aproape 90 la suta din proprietarii de afaceri mici au dificultăți extreme în a obține finanțare de la banca lor.

Linia critică

  1. Dacă există un element care nu este trecut cu vederea de către proprietarii de afaceri mici, este, probabil, “Linia critica.” Este greu de ignorat în cazul în care o afacere termină în roșu la sfârșitul lunii. Profiturile și pierderile sunt mereu pe tabela de marcaj in multe afaceri mici. Pentru întreprinderile mici care vor să îmbunătățească linia lor critică, foarte puține acțiuni ar putea avea un impact mai mult în timp util sau semnificativ decât acordând mai multă atenție dacă fiecare decizie de afaceri îndeplinește criteriul de a fi rentabilă.

O sămânță de înțelepciune nedescoperită?

Cum să găsești un lucru bun

Atât persoanele fizice cât și întreprinderile mici se află aparent într-o permanentă căutare pentru a găsi un ghid ca sa le poată fi de ajutor să ia cele mai bune decizii. În opinia mea, răspunsul se afla imediat după colț.

Eficiența costurilor În practica de consultanță de afaceri mici, trebuie să se bazeze în mod repetat, pe un model de rentabilitate pentru a știi ce să facă in fiecare moment.

Daca faci mereu același lucru vei obține mereu același rezultat.
Albert Einstein

Lasă un comentariu