De ce avem nevoie de împrumut? Datorită cheltuielilor neprevazute

De ce avem nevoie de împrumut? Aproximativ jumătate din persoanele care solicită mini – credite de la firme private au nevoie de bani pentru a acoperi cheltuieli neașteptate. După cum rezultă dintr-un studiu realizat recent. Apoi vom vedea cu ce alte scopuri sunt solicitate aceste produse. Cine oferă finanțare de urgență la cel mai bun preț și în ce cazuri este mai bine să nu cerem un împrumut.

Pentru ce se solicită mini creditele și de ce avem nevoie de împrumut?

Condițiile lor (valoare redusă, pe termen scurt), micro creditele, sunt, de obicei folosite ca să acopere probleme economice mici, care necesită un răspuns rapid. De fapt, potrivit unui sondaj de opinie! Acesta este principalul motiv pentru care sunt solicitate aceste produse. Să vedem pentru ce folosesc banii solicitanții de mini credite. În alte cuvinte: de ce avem nevoie de împrumut.

Entitate de Credit Cantitate maximă Perioadă rambursare Costul la 100 Lei pe 30 zile Mă interesează
Extra Simplu 3.000 Lei 5 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Ferratum 5.000 Lei 3 a 12 luni Pentru un credit de 1.500 RON returnat în 3 luni vom rambursa 2.169 RON Solicită!
Telecredit 2.000 Lei 10 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Viva Credit 2.000 Lei 1 - 35 zile Fără dobândă pentru clienții noi Solicită!
Credit Fix 3,000 Lei 5 - 62 zile Primul credit fără dobândă Solicită!

de ce avem nevoie de împrumut

  • 44,93% dintre solicitanți folosesc sumele obținute pentru a acoperi cheltuieli neprevăzute.
  • 12%, pe de altă parte – le folosesc ca să plătească facturile, cum ar fi facturile de utilități.
  • In jur de 8%, le folosesc pentru achiziții de la supermarket sau pentru probleme legate de reparații auto sau plata amenzilor de trafic.
  • 6,12% solicită astfel de credite pentru a ajuta la plata chiriei.

În cele din urmă, un procent mai mic utilizează aceste produse pentru a face față unor cheltuieli de uz casnic. Cumpărături, sau pentru a achita alte împrumuturi (nu este recomandat) sau pentru alte scopuri. După cum se vede, un procent ridicat solicită credite de formă ocazională și doar pentru mini cheltuieli. Astfel încât putem spune că cei mai mulți solicitanți folosesc aceste produse în mod responsabil.

Cine oferă cele mai bune mini-credite?

Nu este o coincidență faptul că atât de mulți oameni care aplică pentru un mini-credit. Au nevoie de el pentru a face față unei cheltuieli neprevăzute. Deoarece acest tip de produs este dintre puținele care permit obținerea unei finanțări în câteva minute și cu puține documente. În cazul în care ne-a surprins ceva neașteptat și solicităm mini împrumuturi, acestea sunt cele mai bune oferte ale momentului.

Este adevărat că putem obține prin împrumuturi rapide până la 2.000 Lei pentru o situație neașteptată. Dar dacă suntem clienți noi. (de exemplu, dacă solicităm un mini-credit la o companie pentru prima dată), suma va fi mai mică.

Pot să cer împrumuturi rapide pentru orice?

După ce am văzut de ce avem nevoie de împrumut să vedem pentru ce finalități le putem cere. Spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu multe credite personale bancare, mini – creditele pot fi solicitate  fără a fi nevoie să aducă dovada scopului. (o amendă, o factură etc.). Cu toate că, în unele cazuri, trebuie să indicăm de ce avem nevoie de bani. Prin urmare, putem folosi aceste produse pentru ceea ce ne dorim. Putem să plătim amenzi sau facturi, defecte de reparații etc.

Cu toate acestea, niciodată nu ar trebui să solicităm mini împrumuturi în mod iresponsabil. Aceste produse au un preț foarte mare, așa că, dacă le solicităm prea des putem avea probleme. Ne putem afla foarte ușor într-o situație de supra îndatorare. Prin urmare, este întotdeauna recomandabil să cerem un împrumut doar pentru a face față unor cheltuieli care nu pot fi amânate.

Lasă un comentariu