Cum puteți plăti rapid datoria de la împrumutul pentru studii

De ce am ajuns să cer un împrumut pentru studii

Crescând, am avut un plan. Am vrut să devin un medic mai mult decât orice altceva. Îmi amintesc ridiculizarea (privat desigur), colegii mei de liceu.

Ei bine, eu sunt mândru să spun că de ceea ce s-a întâmplat la liceu a venit și a plecat, ca student am ajuns la facultatea de medicină care a venit și a trecut cu succes. Deși am plătit facultatea pentru ca am avut de lucru full-time, școala medicală a fost o poveste complet diferită. Pentru un singur lucru, a fost extrem de scump participarea la școala medicală, comparativ cu o universitate de stat și de aici o lunga durere de cap!

cum plătim împrumuturile pentru studiiCând citiți acest articol veți putea gândi că tema de împrumut pentru studii nu are de a face cu dumneavoastră pentru ca ați fost doar la liceu sau școală post-liceala, cu toate astea ar trebui să citiți. Vreau să vă spun cât de mult am datorat după ce am ieșit din școala medicală, astfel încât să puteți vedea că datoria mea de student a fost cu adevărat istovitoare și dacă eu am făcut un efort sa plătesc rapid acest împrumut, atunci si tu poți.

Inclusiv cei patru ani de școala medicală, un an de cercetare, iar un an liber, am datorat un total de 87.000 dolari. Care a inclus toate dobânzile pe șase ani și alte taxe adăugate. Dacă te gândești că medicii fac destui bani pentru a plăti totul într-un an, atunci te înșeli.

De fapt, din ce in ce mai mulți medici află că le este foarte greu sa plătească împrumuturile astronomice care au fost nevoiți sa le contracteze. Acest lucru este parțial, deoarece costul de practica medicina a crescut atât de mult încât, la sfârșitul zilei, un salariu mare chiar daca ar fi in dolari nu este prea aproape de ceea ce ar trebui să gestioneze o viață confortabilă.

Am știut imediat ce doar practicând meseria mea nu ma va ajuta sa plătesc rapid datoria. Deci, am început să caut forme care să mă ajute la completarea venitului meu pentru a sprijini plățile lunare.

Iată câteva aspecte care m-au ajutat să plătesc împrumutul pentru studii:

  1. Faceți bani cu tot ce puteți: Eu sunt destul bun cu calculatoarele. Deci, chiar dacă aceasta nu este punctul meu forte, toată lumea din jurul meu știe asta despre mine. Deci, în cazul în care un computer se strică sau cineva are nevoie de ajutor cu ceva oferă întotdeauna serviciile tale. Ideea este că eu sunt dispus să fac orice ca să câștig câțiva lei în plus pentru a plăti această datorie mai repede. Fiecare leu contează.
  2. Orele suplimentare la muncă în cazul în care aveți posibilitatea: Dacă aveți un loc de muncă care vă permite să lucrați în plus și astfel să puteți face mai mulți bani, atunci ar trebui să profitați de această ocazie. Dacă munciți din greu câțiva ani, veți fi capabili de a achita această datorie foarte repede și apoi vă puteți concentra de a va putea bucura de viața fără o presiune enormă.
  3. Economisiți: Dacă se poate face cu un iPhone 6, atunci nu cheltui banii un iPhone 7. Forme de distragerea atenției sunt peste tot.. Dacă sunt grave, referitor la plata datoriei, atunci trebuie sa rezistați ispitei și sa economisiți fiecare leu.
  4. Plătiți Împrumuturile la timp: Acesta este unul mare. Dacă plătiți la timp ceea ce se numește împrumut pentru studii, atunci, uneori, creditorul va putea considera o reducere de curtoazie – reducerea ratelor de dobândă. Aceasta poate fi o economie enormă. De exemplu, atunci când am început să plătesc ratele, rata dobânzii Mele a fost de 8,1% , dar din cauza istorialului meu de plată perfect în ultimii patru ani, rata dobânzii mele este acum doar un fir de păr de peste 2%. Ce diferență!
  5. Plata la timp previne mai multe taxe: Daca plătim la timp avem și alte beneficii. De exemplu, cele mai multe companii de creditare adăuga taxe scandaloase ca penalizare pentru întârziere. Deci, evitați plata cu întârziere cu orice preț!

ACESTE SFATURI SE POT APLICA CHIAR DACA NU AVETI NEVOIE DE UN IMPRUMUT PENTRU STUDII.

Acum, dacă sunteți în prezent, dintr-un loc de muncă sau pur și simplu în imposibilitatea de a plăti obligațiile dumneavoastră, atunci există câteva lucruri pe care le puteți face, care va pot ajuta sa treceți prin aceste vremuri dificile. În primul rând, nu fugiți de creditorul dumneavoastră. Acest lucru te poate costa chiar mai mult. Ei vor adăuga pur și simplu taxa după taxa pentru împrumuturile care nu îndeplinesc obligațiile. Deci, suna si discuta despre situația actuală cu ei. Cel mai probabil, ei vor fi în măsură să vă ajute să reduceți plățile dumneavoastră pentru a vă oferi toleranță.

Nu există nici o îndoială că împrumuturile pentru studii sunt o mare problemă. Dacă vi se pare greu, tu nu ești singurul. Cel mai important lucru de reținut este faptul că le-ați investit în tine in a merge la școală și dacă joci cărțile potrivite, îți va face bine acest împrumut.

Lasă un comentariu