Credit Provident Online, este mai ieftin plătind devreme?

Vreți să plătiți un credit Provident online înainte de scadență și ați vrea să știți dacă se poate reduce dobânda în acest fel am scris acest articol pentru a răspunde la această întrebare. Vă voi explica dacă puteți plăti împrumutul Provident mai devreme și dacă este vreo diferență la suma totală de bani pe care trebuie să o plătiți înapoi ca total. Până la sfârșitul acestui articol ar trebui să aveți o înțelegere clară despre plătirea acestui tip de împrumut și beneficiile faptului de a face acest lucru.

Provident este cel mai popular dintre creditori din România cu serviciu la domiciliu. Ei au acordat împrumuturi de mai mulți ani și, deși uneori am putu citi despre ei articole de presa defavorabile, ei sunt văzuți ca o companie de încredere bine stabilită. Principalul motiv pentru care Provident primește critici negative se datorează la procentajul aplicat ca dobândă. Așa că astăzi vă vom spune cum puteți reduce cantitatea de bani pe care o veți plăti înapoi.

Solicită aici un împrumut de la Provident!

Alternative la un credit Provident Online

Alte alternative de împrumuturi aici!!!

Plata unui Credit Provident Online Devreme 

credit provident onlineAtunci când se solicită un împrumut cu Provident vi se oferă posibilitatea de a alege un termen, cu alte cuvinte, în cât timp doriți să plătiți împrumutul înapoi. Acordurile standard de tind să fie de 31 de săptămâni, sau 50 de săptămâni. Cu toate acestea puteți obține termene mai scurte și puteți obține chiar un împrumut de peste 106 de săptămâni în unele cazuri. Unul dintre avantajele de a împrumuta bani de la Provident este că ei au rate fixe. Cu alte cuvinte, dacă nu plătiți banii înapoi la timp nu veți suporta nici un fel de dobânzi ascunse, deși poate afecta șansele de a obține din nou un împrumut în viitor.

Deși sunteți de acord să plătiți un credit Provident online înapoi peste o perioadă, nimic nu te poate opri să faceți plata împrumutului înapoi mai devreme. Ca un exemplu s-ar putea scoate 500 de Lei pe 40 de săptămâni, rambursarea săptămânal pe această este de 16 Lei, dar poate doriți să plătiți 20 de Lei pe săptămâna. Aceasta nu este o problemă, de fapt, agentul care vă vizitează va fi mai mult decât fericit să facă acest lucru, deoarece sporește comisionul lor. Plătind un pic in plus în fiecare o săptămână va însemna că veți plăti împrumutul în mai puțin de 40 de săptămâni. În unele cazuri, s-ar putea să facă plata săptămânală și apoi să facă rost de niște bani, dacă acesta este cazul, puteți plăti totalul împrumutului într-o singură sumă. Din nou, acest lucru va face ca împrumutul să fie plătit mai devreme. Dar dacă veți face acest lucru, va afecta oare dobânda totală pe care o aveți de plătit?

provident.ro%20 Cum să reduceți dobânda pe care o aveți de plătit

Deși oferta Provident este de împrumuturi cu rată fixă, dacă veți plăti împrumutul înapoi devreme nu trebuie să plătiți întreaga sumă de interes. Cu câțiva ani în urmă trebuia să plătiți suma integrală și apoi câteva săptămâni mai târziu, agentul de se va întoarce cu o reducere, sau o sumă de bani pentru a plăti împrumutul devreme. În prezent funcționează ușor diferit. Dacă doriți să plătiți un credit Provident online înainte de scadență, pur și simplu întrebați agentul cât este reducerea pentru plata integrală anticipată. Pe carnetul de notițe în fața lor au două cifre, una este datoria restantă totală si altul este EDD sau echilibrul de decontare devreme. EDD este suma totală pe care trebuie să o plătească dacă plătești împrumutul în acea zi. Această cifră se schimbă de la o săptămână la alta.

Este o formulă complicată pentru a putea determina cât mai puțin va trebui să plătească. Dar în esență cu cât mai repede veți plăti înapoi împrumutul cu atât mai puțin va trebui să plătiți. Dacă aveți de plată de exemplu 300 de Lei în dobânzii la un împrumut, dar veți plăti împrumutul după doar câteva luni, atunci ai putea economisi mai bine de 100 de Lei, în unele cazuri, chiar mai mult. În fiecare săptămână dobânda pe care trebuie să o plătiți înapoi crește, astfel încât cu cât mai devreme plătiți înapoi un credit Provident online cu atât mai puțină dobândă veți plăti înapoi.

Deși un împrumut de la Provident poate fi destul de costisitor din cauza dobânzilor ridicate, dacă aveți posibilitatea de a plăti înapoi banii mai devreme, atunci este bine să luați în considerare posibilitatea de a face acest lucru. Data viitoare sună agentul și întrebă-l care este suma totală datorată dacă plătim pe loc. Ați putea fi plăcut surprins de răspunsul dat din partea unui credit provident online.

Lasă un comentariu