Credit Până la Salariu Viva Credit

Cea mai bună afacere a momentului: primul Credit Până la Salariu Viva Credit GRATUIT. Și dacă ești deja un client al lor, plătiți unul dintre cele mai ieftine prețuri de pe piață:. 36 lei la 100 lei pe o perioadă de 30 de zile.

solicita un viva credit

Tip Credit până la salariu Viva Credit
Finalitate Oricare
Descriere Mini împrumuturi de maxim 1.000 RON pentru a se da înapoi în 35 de zile, se poate solicita de luni până duminică. Iar acum, cu primul credit până la salariu Viva Credit de până la 1.000 RON Gratis, doar suma împrumutată, care este returnată fără taxe.
Unde se solicită Prin Internet
Avantaje În primul rând este un împrumut gratuit  dacă sunteți client nou. De exemplu, în cazul în care ați solicitat 300 de Lei veți avea de dat înapoi 300 de Lei.  În plus, Viva Credit are toate aceste avantaje:
  • Se poate solicita până la 1.000 RON.
  • Aceste  Împrumuturi rapide pot fi comandate 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână Viva Credit face transferul de credit în 15 minute
  • Pot accepta în anumite condiții și persoane cu istoric negativ.
Cost 100 RON pentru 30 de zile 0,0 Lei doar la primul împrumut

Solicitați mai multe informații!

Limitele unui Credit Până la Salariu Viva Credit

Suma minimă 100 Lei
Suma maximă 1.000 Lei
Timp Minim 1 Zi
Termen Limită 35 de zile
Vârsta maximă 76 de ani
Vârsta minimă 21 de ani
Informații suplimentare (limite)  Pot exista limite suplimentare pentru clienții cu vârsta cuprinsă între 21 și 24 de ani. Contactați Viva Credit pentru mai multe detalii!

Solicitați mai multe informații!

Cerințe pentru Credit Până la Salariu Viva Credit

Se necesită girant? NU
Informații suplimentare (cerințe)
Cerințe:
  • Să aveți între 21 și 75 de ani și să locuiți în România
  • O sursa de venit indiferent de sursă dar să fie stabil
  • Trebuie să avem un cont la o bancă cu card asociat la acest cont.
Se poate contracta prin navigare mobil Da au o pagina adaptabilă la ecranul telefoanelor mobile.
Utilizabilitate Ușoară
APP
  1. Android
  2. Apple
  Viva Credit este un creditor care operează în țara noastră de mult timp și oferă clienților săi cele mai bune condiții de piață. Astfel, aplicând pentru prima dată pentru  un Credit Până la Salariu Viva Credit puteți obține până la 1.000 lei pe o perioadă de 35 de zile pentru a-l rambursa fără dobândă. Asta înseamnă, că, dacă am solicitat 300 de lei doar atât vom da înapoi, fără capcane sau plăți ascunse.Clienții existenți pot solicita un mini împrumut Viva Credit cu o sumă maximă de 1.000 Lei , de asemenea, cu un preț unic: 36 de lei la 100 lei (1,2 lei pe zi), rambursabili pe o perioadă de maximum 35 de zile.

Credit Până la Salariu Viva Credit este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și cererea este complet on-line și informatizată, printr-un proces simplu și convenabil. Doar trebuie să aveți o conexiune la Internet prin care veți completa formularul și atașați documentele necesare pentru a verifica identificarea Viva Credit și de solvabilitate a solicitantului, care va fi în mod normal o copie a CI sau CIP și un extras de cont.

In doar 3 pași veți ști pe moment daca creditul până la salariu a fost aprobat sau nu de Viva Credit. Dacă da, clientul va trebui doar să citească contractul și să accepte termenii și condițiile prin care, odată semnat, vor face imediat transferul bancar.

Ar trebui să se țină seama de faptul că circulația între diferite bănci poate dura până la 48 de ore, în funcție de programul de lucru. În cazul în care clientul băncii se va potrivi cu cea cu care lucrează Vva Credit, banii împrumut vor fi primiți în mai puțin de o oră. În caz contrar, va trebui să aștepte până când operația devine efectivă.

Solicitați mai multe informații!Solicitați mai multe informații!