Credit nevoi personale online – Cum și unde

Cel mai bun loc pentru un credit nevoi personale online poate fi banca dvs. sau cooperativa de credit la care sunteți asociați, dar ar putea fi, de asemenea, un creditor on – line sau printr – un card de credit cu dobândă 0%.

Ceea ce trebuie să știți este scorul dvs. de credit și va trebui să faceți unele probe înainte de a vă asigura că obțineți cele mai bune prețuri și cei mai buni termeni disponibili. Locul cu cele mai bune rate pentru o persoană cu un istoric de credit bun poate să nu fie cel mai bun pentru cineva a cărui istorie de credit este doar un nivel mediu.

credius Variabil 12 la 60 luni 600 - 40.000 Lei Solicită!
viva credit 1,2 % pe zi. PRIMUL CREDIT GRATIS 1 la 35 de zile 100 până la 1.000 lei Solicită!
telecredit 1,2 % pe zi 10 la 30 zile 100 - 2,000 Lei Solicită!

Credit nevoi personale online – Cum și undeSunt de așteptat dobânzi mult mai mari pentru un credit nevoi personale online de natură ipotecară sau auto. Acestea sunt împrumuturi garantate, garantate de un activ pe care creditorul îl poate lua, dacă nu efectuați plățile. Pe de altă parte credit nevoi personale online are doar o garanție, susținută numai de reputația financiară a persoanei respective.

Cu cât este mai bună, istoria financiară cu atât mai multe sunt opțiunile și nivelul tarifelor.

Istoricul dvs. de credit determină opțiunile de credit nevoi personale online

Cele mai bune opțiuni de credit sunt aproape întotdeauna mai bune cu un card de credit cu o rată introductivă de 0% pentru un credit nevoi personale online. Cu toate acestea, orice creditor ar fi fericit să vă aibă ca un client, ceea ce face posibilă existența unor împrumuturi mari disponibile la cele mai mici tarife.

În unele cazuri chiar dacă avem un istoric de credit bun putem găsi un credit nevoi personale online cu dobânzi mai mici decât un card de credit. Este posibil de asemenea să nu putem obține rate mai bune de la creditor sau să nu se califice pentru credite mai mari, dar ar trebui să fie în măsură să găsească un împrumut cu ușurință.

Dacă avem un scor de credit sub medie putem fi candidați buni pentru a comanda credit nevoi personale online, la un preț rezonabil, mai ales în cazul în care avem un venit substanțial, un flux de numerar pozitiv sau un istoric de credit lung. Vom trebui probabil să plătim rate mai mari, și se poate că va trebui să plătim o taxă de analiză a dosarului.

Cu toate acestea, scorul dvs. de credit poate fi exclus în anumite metode de asigurare a creditorilor.

Cu riscul de credit rău, este puțin probabil să ne putem califica pentru un credit nevoi personale online cu rate favorabile pentru tine. Mai multe tipuri de credit online ia în considerare factori suplimentari în luarea deciziilor lor de subscriere. Solicitarea unui credit nevoi personale online, cu o istorie de credit defavorabilă, în cazul în care se califică, vor avea dobânzi piperate, sărate și condimentate, uneori depășind limita bunului simț. Comisioanele pot fi foarte mari, iar mărimea împrumutului poate fi restricționată.

Din nefericire, alternativa poate fi mai rea: împrumuturi în rate cu dobânzi excesive, creditare cu garanție de valori mobiliare și împrumuturi cu rate ale dobânzii efective de 300% sau chiar mai mari. Aproape oricare alte opțiuni – un împrumut de la familie, la locul de muncă, sau un loc de muncă la jumătate de normă – este de preferat.

Unii creditori nu au nici un scor minim de credit pentru a se califica pentru un credit nevoi personale online, dar asta nu înseamnă că nu se uită la istoria dvs. de credit. Singura diferență este că un scor de credit scăzut în sine nu este un caz de descalificare. Astfel creditorii pot analiza venitul, nivelul de educație și universitatea ca factori la fel de importanți în ceea ce privește dosarul de credit atunci când oferă credit nevoi personale online.

Unde solicităm credit nevoi personale online?

Începeți cu banca locală. Dacă ați fost un client al băncii pentru un timp și această instituție vă valorează ca un bun client, veți obține cele mai bune cantități și tipuri de împrumut. uniunile de credit oferă, adesea, rate mai mici, deoarece acestea sunt organizații non-profit. În ambele cazuri, probabil, va trebui să vizitați banca sau instituția de credit în persoană pentru a semna documentele de împrumut.

Comparați dobânzile lor cu opțiunea de a comanda un credit nevoi personale online, prin instituții care își desfășoară activitatea în întregime online. Clienții cu scoruri de credit bune vor găsi dobânzi scăzute sau mai mici decât cele disponibile la băncile locale.

Solicitarea unui credit nevoi personale online se poate face în câteva moduri diferite.

  • Există creditori peer-to-peer, oferind atât prețuri competitive cât și împrumuturi mai generoase pentru clienții importanți. Împrumutul solicitat de dumneavoastră este finanțat de investitori – de multe ori sunt câțiva investitori nu doar unul singur – a cărui întoarcere este determinată de cantitatea de risc pe care sunt dispuși să accepte. Prestatorul este responsabil pentru procedurile și dispensarea de plăți.
  • Alți creditori online, tind să atragă fondurile lor din mai multe surse tradiționale, dar încă mai oferă caracteristici unice. Acestea pot oferi avantaje și flexibilitatea de plată, fără taxă, o pauză în efectuarea plăților în cazul în care vă pierdeți locul de muncă, sau sfatul consilierilor financiari.
  • În cele mai multe cazuri, atunci când solicităm un credit nevoi personale online pentru a putea afla ratele dobânzii și termenii în timpul procesului de aplicare preliminară, care nu afectează prea mult scorul de credit, care ar putea deteriora scorul. (O consultare preliminară este doar o anchetă și nu afectează scorul de credit. O lovitură tare este o solicitare reală de credit și apare ca atare în raportul dvs. de credit.)

Fondurile aprobate sunt livrate electronic în contul bancar, de obicei, în decurs de câteva zile.

Dacă sunteți în căutarea unui împrumut personal mic – mai puțin de 2.500 € – unii creditori nu îl pot oferi. Ar trebui poate să căutați alte opțiuni.

Cum alegem unde să cerem un credit nevoi personale online?

Uită-te la ratele dobânzii, dar nu numai la taxele de dobândă.

Uriașa competitivitate pe piață atunci când se solicită un credit nevoi personale online înseamnă că creditorii doresc să lucreze mai greu ca să se diferențieze față de creditorii tradiționali, fie cu liniile directoare de împrumut care depășesc modelele tradiționale de clasificare credit sau aspecte extra, cum ar fi consultanța pentru datorii și garanții de șomaj.

Diferențele în ratele dobânzilor nu este întotdeauna aspectul primordial. Pe o perioadă de cinci ani, un împrumut de 5.000 de euro va costa un euro în plus sau în minus pe lună. Flexibilitatea la ora de a reprograma plata. Ați putea evita lipsa unei plăți și să suportați o taxă de întârziere precum și o lovitură la scorul dvs. de credit.

Unii creditori pot face împrumuturi numai în scopuri specifice. Cum ar fi, de exemplu, există unii care caută numai clienții care doresc să refinanțeze datoria. Iar unele uniuni de credit vor face împrumuturi mari numai în cazul în care acestea sunt pentru acasă îmbunătățiri. Dar, marea majoritate a creditorilor nu le pasă de ceea ce faci cu banii.

Atunci când comandați credite personale on – line

Noi, în acest blog recomandăm un credit nevoi personale online numai ca parte a unei strategii de gestionare a datoriei – adică, în cazul în care împrumutul îți schimbă viitorul financiar într – un mod pozitiv. Nu împrumuta doar pentru că este posibil, și nu faceți împrumuturi doar ca să întârziați inevitabilul.

Dacă vă gândiți să faceți un împrumut de bani pentru a cheltui pe o mașină, renovarea casei sau o vacanță, există aproape întotdeauna opțiuni mai ieftine, dacă aveți o istorie de credit excelentă. Și, dacă aveți un scor mediocru aruncați  privire la datoria existentă și fluxul de numerar existent cu atenție înainte de a face un împrumut pentru astfel de cheltuieli.

Putem lua un credit de nevoi personale pentru a grupa datoriile pentru oricare din aceste motive:

  • Diferența de plată va permite să plătiți datoriile mai repede.
  • Diferența de plăți vă va ajuta să evitați să faceți mai multe datorii.

În cazul în care nu puteți îndeplini oricare dintre aceste standarde, luați în considerare amânarea unui credit nevoi personale online dacă este posibil, în timp ce se face un efort pentru a crește scorul dvs. de credit.

În cele din urmă:

Dacă nu puteți găsi un credit nevoi personale online printr-o bancă sau uniune de credit locală sau la un preț competitiv on-line, pentru a evita capcana de împrumuturilor până la salariu și împrumuturi în rate cu dobânzi ridicate. Nu vă puteți permite rate ale dobânzilor de 300% atunci când cereți un credit nevoi personale online – nimeni poate.

Lasă un comentariu