Credit la domiciliu obține finanțare fără să ieși din casă

Dacă vreți un credit la domiciliu în prezent este mai ușor decât credeți. Astăzi putem face aproape orice pe internet de la o simplă comanda de produse alimentare până la cumpărături de haine, chiar și o programare la medic se poate face prin internet. Acum putem, de asemenea, aplica pentru împrumuturi personale online, din confortul casei noastre, fără a fi nevoie să ne ridicăm de pe canapea și uneori doar cu un singur act. Banca online a avansat foarte mult în ultimii ani, a crescut de asemenea securitatea în procesarea tranzacțiilor în același timp cu creșterea varietății operațiunilor care pot fi efectuate și care ar fi de neconceput fără internet.

Entitate de Credit Cantitate maximă Perioadă rambursare Costul la 100 Lei pe 30 zile Mă interesează
Extra Simplu 3.000 Lei 5 – 30 zile 36 Lei Solicită!
Ferratum 5.000 Lei 3 a 12 luni Pentru un credit de 1.500 RON returnat în 3 luni vom rambursa 2.169 RON Solicită!
Telecredit 2.000 Lei 10 – 30 zile 36 Lei Solicită!
Viva Credit 2.000 Lei 1 – 35 zile Gratis la primul credit Solicită!

credit la domiciliu

Tipuri de credit la domiciliu pe care le putem cere online

Există diferite tipuri de credite pe care le puteți accesa prin internet. Iată câteva credite personale care se pot solicita de la domiciliu:

 • Credit la domiciliu online tradițional: împrumuturi personale care sunt acordate de bănci cu sisteme de operare virtuale astfel încât să putem aplica 100% pe Internet. Putem obține până la 20.000 de € (echivalentul în lei) și se poate alege între a livra documentația la sucursală sau se poate trimite prin sisteme de mesagerieadică să vină și să ia ei de la domiciliul nostru actele respective. Ne putem bucura de bani in contul nostru în termen de maximum 10 zile lucrătoare.
 • Mini împrumuturi rapide: credit la domiciliu care se poate obține atât de la companii private cât și de la instituții bancare iar întregul proces de aplicare se face online. Creditul oferit printr-un card de credit excepțional ne permite obține până la 5 ori valoarea venitului nostru lunar și cu o dobândă foarte atractivă de 0 % dacă plătim într-o perioadă de maxim 12 luni.
 • Putem găsi o gamă largă de tipuri de credite personale pe care le puteți solicita prin intermediul internetului cum ar fi împrumuturile pentru PFA, carduri de credit sau avansuri de salarizare. În funcție de nevoile noastre de finanțare și situația noastră personală și economică alege tipul de credit de nevoi personale cel mai potrivit pentru nevoile noastre. Totul prin sistemul inovator de credit la domiciliu fără să plece de acasă.

  O scurtă istorie a băncii online

  Mai jos vă prezentăm calendarul evoluției băncii online:

  • 1983, prima bancă online. Banca Scoției oferă unor clienți primul serviciu bancar la distanță. Acest serviciu le-a permis să facă transferuri și plata facturilor prin intermediul unui ecran și un telefon
  • 1994, anul-cheie. Primul software proiectat pentru banca online și 100.000 de clienți au putut avea acces la conturile lor online. Stanfords Credit Union a fost prima bancă online
  • 1995 primii pași in România. Banca prin telefon apare pe piața financiară, considerată precursorul sistemului pe care astăzi îl numim banca online.
  • 2001 popularizare. Există aproape 2 milioane de utilizatori pentru banca online.
  • 2007 banca pe mobil. Lansarea primului iPhone a popularizat accesul la banca online prin intermediul dispozitivelor mobile
  • 2011 consolidare. Există mai mult de 11 de milioane de utilizatori care folosesc banca online și nu numai pentru a cere un credit la domiciliu cu o creștere de 75% din 2007
  • 2015 astăzi. 28% din totalul clienților băncii folosesc noul serviciul de bancă online, deși vom continua să fim la coada Europei, comparativ cu 80% care-l folosesc în țările nordice.
  • Cu îmbunătățirea constantă a sistemelor bancare electronice și asistența tehnologică va deveni mai ușor să se aplice pentru un credit la domiciliu de nevoi personale online. Noile sisteme de securitate online ar putea deschide o ușă la un nou mod de a aplica pentru finanțare cu care avem nevoie doar de numărul nostru de identificare pentru a afla mai multe despre istoria noastră de credit, conturile noastre bancare și tot ce ai nevoie pentru a solicita un credit la domiciliu cât ai clipi din ochi.

Lasă un comentariu