Credit Ipotecar Ieftin! Cum se poate obține?

Dacă vreți un credit ipotecar ieftin nu vă căsătoriți cu prima banca care-l acorda și arătați-le că nu au risc de neplată cu noi, chei spre succes.

Rate scăzute ale dobânzilor, multe oferte … un moment bun pentru a obține un credit ipotecar ieftin, dar cum să plătim cât mai puțin posibil? Ce trebuie sa știm?

credit ipotecar ieftinExistă două trucuri pentru obținerea celei mai ieftine ipoteci. Nu trebuie să vă căsătoriți cu prima bancă care ne-o acorda și arată-i bănci că avem toate resursele posibile și că nu riscă nimic cu noi.

Telecredit Ferratum Viva Credit
Dobândă 1,2% pe zi 0% Dobândă (vezi condiții) Nu percep dobândă pentru clienții noi
Maxim 2.000 Lei Până la 5.000 RON De la 100 la 2900 RON
Acordare Rapidă Oferte cu dobândă 0 % Acordare în câteva minute
Fără să ieșim din casă Credit până la 1.400 RON gratis Primul credit gratis (maxim 1.100 RON)
Trebuie plătit în maxim 30 de zile De plătit în maxim 45 de zile Termen de plată 30 de zile care se pot prelungi cu încă 30
Aplică! Aplică! Aplică!

Nu vă „căsătoriți” cu prima bancă dacă vă dă un credit ipotecar ieftin

Primul pas dacă sunteți în căutarea de finanțare pentru a cumpăra o casă, sau chiar atunci când căutați o refinanțare, este să vedem diverse comparatoare de ipoteci și clasamente ale celor mai bune ipoteci. Acest lucru ne va da un puls real al pieței: ceea ce este ieftin și ceea ce nu este, ceea ce este normal si ce ofertă este un abuz, câte oferte diferite există și în ce bănci.
Ca orientare, acum cele mai bune credite ipotecare sunt cele care au o miză de nu mai mult de Robor + 1,50% și nu mai mult de 2 asigurări obligatorii (de viață și casă), și o taxă inițială de 0%.

În plus, este mai bine să cerem un credit ipotecar ieftin la mai mult de trei entități, în același timp. Acest lucru ne va permite două lucruri: putem să învățăm din ceea ce ne povestesc în fiecare birou și să facem întrebări din ce în ce mai pertinente, și să avem mai multe opțiuni deschise în cazul în care o bancă ne respinge cererea noastră de credit ipotecar ieftin.

Demonstrează-i băncii că nu riscă dacă ne acordă un credit ipotecar ieftin

Riscul. Acesta este factorul cheie pe care banca pe bazează nu numai pentru a acorda și refuza împrumutul, dar, de asemenea, costul care ne vor face să plătim pentru el. Trebuie să putem demonstra că, cu noi, riscul de neplată este minim. Și în ce fel putem arăta acest lucru? De mai multe feluri:

  1. Puneți o sumă bună de bani ca avans. Acest lucru este bun pentru două motive. Unul, banca vede că aveți capacitatea de a economisi și vor avea mai multă încredere în noi. Doi, dacă punem la dispoziție mai mult de 20% din valoarea casei și banca trebuie să ne finanțeze mai puțin de 80% din operațiune, putem reduce diferențialul.
  2. Doi titulari sunt mai buni decât unul. Este mult mai dificil ca două persoane să rămână fără loc de muncă decât ar fi în cazul unei singure persoane. De aceea băncile preferă ca ipoteca să aibă doi responsabili, deoarece reduce riscul de neplată chiar dacă este vorba de un credit ipotecar ieftin.
  3. Demonstrăm că locul nostru de muncă este stabil. Banca va aprecia dacă vede că avem vechime, o poziție de responsabilitate și un loc de muncă într-un sector în plină expansiune. Toate acestea va oferi sentimentul că este foarte dificil să rămânem fără venituri.
  4. Să avem venituri mari. Acest punct este crucial atunci când vor decide dacă ne acordă împrumutul sau nu, și poate reduce, de asemenea handicapul de la început.
  5.  „Căsătorit” cu banca. Dacă trebuie să facem o asigurare la mașină, o fac în banca dorită pentru un credit ipotecar ieftin. Dacă dorim să deschidem un plan de pensii sau dacă doriți să investiți economiile, să o facem la aceeași bancă. Acest lucru oferă o mare încredere băncilor deoarece văd că pot câștiga cu noi de mai multe feluri, și a doua, le dă o asigurare că, dacă rămânem fără venituri vom avea pe unde să scoatem cămașa.

Toate aceste acțiuni vor predispune o bancă pentru a oferi condiții mai bune, dar ca întotdeauna, noi suntem cei interesați și va trebui să negociem cu toate puterile noastre pune pe masa cele mai atractive virtuți posibile, și să avem interviul bine pregătit în special în ceea ce privește punctele în care trebuie să ne luptăm mai mult.

Lasă un comentariu