8 Motive pentru a avea un cont de economii

cont de economii

Copii au un cont de economii care este pușculița lor și cu toate acestea mulți dintre ei când devin adulți uită de acest obicei sănătos. Haideți să ne amintim de copilărie și să vedem cum ne poate ajuta un cont de economii.

Pe lângă avantajul de a efectua tranzacții între conturi fără a plăti pentru acest lucru. Este foarte ușor să deschidem un cont de economii la banca la care sunteți client acum. Prin urmare, dacă sunteți mulțumit cu serviciul pe care-l primiți și suma de bani pe care o plătiți, puteți vedea cinci motive pentru a deschide un cont de economii în bancă la care deja ești client.

Compară aici diverse carduri de credit cu dobândă 0 %

De ce este bine să avem un cont de economii la banca noastră?

Aveți posibilitatea să deschideți un cont online. Acesta este creat de o bancă pe Internet. Uită-te pentru această opțiune pe pagina de internet a băncii și deschide un cont. În câteva clicuri, puteți muta banii pe care doriți și puteți face prima tranzacție.

2. Puteți transfera bani fără a plăti comision. Cu economiile în altă bancă, veți plăti un comision pentru a transfera banii. Dar dacă ambele conturi sunt în aceeași instituție, transferul este gratuit.

3. Banca nu se poate atinge un cont de economii chiar dacă intri în datorii. Deci, trebuie să fie independent de contul dvs. curent. În acest caz, chiar dacă este în roșu, banca nu va putea folosi banii economisiți pentru a acoperi datoria fără permisiunea dumneavoastră.

4. Ai posibilitatea de a economisi. Acest lucru este foarte important, este deschiderea contului la banca dvs. sau la altă entitate. Astăzi este din ce în ce mai ușor de crea un cont de economii, de ce nu vă deschideți unul chiar astăzi.

5. Banii dumneavoastră câștigă. Acest sfat este valabil pentru toate băncile. Este mai bine să aveți banii depuși acolo, decât în contul curent, pentru că se vor produce dobândă. Ca să nu mai vorbim de faptul că separarea unei sume în economii, elimină substanțial riscul de a cheltui în mod inutil.

Prin depunerea banilor economisiți într-un cont de economii vor face mai mulți bani. Veți primi o dobândă de fiecare dată când se face o majorare de capital, astfel încât fondul de urgență este în continuă creștere, chiar și atunci când nu poți să adaugi nimic la el.

6. Abilitatea de a mobiliza. Imaginați-vă că, la un moment dat aveți nevoie de niște bani de pe contul de economii pentru a acoperi o cheltuială neașteptată. Îl va putea mișca în orice moment atunci când este nevoie. Dar trebuie să fim atenți la termenele stabilite de bancă. De îndeplinirea acestor termene depinde plata dobânzii acumulate.

7. Securitate. Să știți că banii anularea în bancă este în siguranță. Dacă avem banii la saltea și ne intră hoții este foarte probabil să pierdem economiile, care ar putea fi utile pentru a depăși acest episod nedorit.

8. Flexibilitate la livrare. Pentru a vă deschide un cont de economii, puteți seta valoarea și calendarul de depozite. Dar aproape toate produsele oferă flexibilitate în furnizarea de capital, deschiderea ușilor pentru livrări suplimentare furnizate când situația financiară vă permite să economisiți un pic mai mult.

Lasă un comentariu