Care este cel mai ieftin credit de nevoi personale si cum sa-l solicităm

Vrei să știi care este cel mai ieftin credit? În situația economică actuală și cu ratele ridicate ale șomajului nu este recomandabil să intrăm în datorii dacă nu este absolut necesar.

În cazul în care nu aveți de ales, și vă trebuie bani pentru a acoperi nevoile de bază. Dacă sunteți o persoană care vrea să facă ceva riscant, dar important ca achiziționarea unui automobil. Un concediu, sau sărbătorirea unui eveniment. Este important să avem clar două puncte, în primul rând este să știm ce este un împrumut și apoi care este cel mai ieftin credit de nevoi personale.

credius Variabil 12 la 60 luni 600 - 40.000 Lei Solicită!
viva credit 1,2 % pe zi. PRIMUL CREDIT GRATIS 1 la 35 de zile 100 până la 1.000 lei Solicită!
telecredit 1,2 % pe zi 10 la 30 zile 100 - 2,000 Lei Solicită!

care este cel mai ieftin credit

Ce este un credit pentru nevoi personale

Un împrumut personal este un împrumut de bani pe care va trebui să îl dăm înapoi cu dobândă prin cote lunare. Rata dobânzii pe care instituția financiară o aplică. Împreună cu timpul sunt cele mai importante variabile pentru a ști cu ce povară economică ne confruntăm pentru rambursarea împrumutului avem nevoie.

În plus față de împrumuturi, care sunt returnate de o perioadă determinată prin plăți lunare. Sunt identice cu împrumuturile ipotecare, dar cu responsabilitatea exclusivă a persoanei care semnează  și a eventualilor giranți. Există, de asemenea , credite personale. Creditele pot avea o formă similară cu împrumuturile în cazul în care împrumutatul plătește în rate lunare. Dar diferența este că, în funcție de ceea ce este stabilit în contract, clientul poate cere alți bani înainte de a termina de plătit. Acesta funcționează foarte similar cu creditul disponibil pe un card de credit. Sau cum ar fi o linie de credit.

Care este cel mai ieftin credit și cum să facem o alegere bună.

Pentru început, dacă nu știm ce este mai bine între un credit sau un card de credit. Nu avem nici o îndoială, este mult mai ieftin un credit de nevoi personale. Un împrumut are o rată a dobânzii care variază, în general, de la 8% -12%. În schimb, rata dobânzii la cardurile de credit este mult mai mare, între 18% -25%. Cu privire la subiectul comisioanelor, este unul de studiu și de rambursare parțială sau totală, în general. Cel mai bun lucru este faptul că are comision de 0%, în orice caz, nu trebuie să depășească 3%. Un împrumut personal cu un comision de 1% este media pieței.

Dacă vrem să știm care este cel mai ieftin credit, nu trebuie să ignorăm costul dobânzilor de întârziere și cheltuielile pentru returnarea unei chitanțe, în caz de neplată. În acest caz, costul total al împrumutului ar putea urca foarte mult. În cazul în care doriți să negociați cu instituția financiară o reducere a costurilor de împrumut, există două fronturi principale: garanțiile de plată și compromisurile cu banca.

Garanțiile de plată.

Cu cat mai mare este solvabilitatea clientului cu atât este mai ușor decât accesul la o reducere a taxelor ratelor dobânzii sau a unui împrumut. Putem crește garanțiile de plata prin proprietăți sau alte active ori prin figura unui girant. O altă modalitate de a proteja entitatea de posibile rate neplătite fără dezechilibrarea economică a clientului în caz de neplată sunt planurile de plată în condiții de siguranță sau protejate.

Compromisul cu banca.

În plus față de cele expuse anterior. Cu cât mai multe produse financiare avem contractate cu banca noastră cu atât mai mic va fi costul creditului. Asigurarea menționată mai sus este un bun exemplu. În mod normal, se cere virarea salariului în cont și plata unui anumit număr de facturi prin cont. Numai așa putem avea acces la condiții de creditare mai bune. Ne pot constrânge să solicităm alte produse. Asigurări de casă sau carduri or investiții orientate către un fond mutual comercializat de companie sau poate un plan de pensii.

Care este cel mai ieftin credit și cum îl puteți găsi

Pentru a știi care este cel mai ieftin credit, în special unul care să se potrivească cel mai bine nevoilor noastre, trebuie să luăm în considerare 4 elemente de bază.

  • Informați-vă. Vizitați birourile paginile web ale instituțiilor financiare care prezintă interes pentru noi.
  • Ce este ceea ce căutați? Este important să se definim exact tipul de împrumut de care avem nevoie. Nu este același lucru să împrumutăm bani pentru a cumpăra o mașină, pentru a studia sau pentru a merge în vacanță.
  • Studiază oferta. Descoperă și găsește împrumuturile care sunt comercializate în prezent.
  • Alege cea mai bună opțiune pentru tine. După ce a studiat toate creditele ultimul pas este de a alege cel care se potrivește cel mai bine circumstanțelor noastre.

Creditul auto pentru nevoile dumneavoastră

În plus față de punctele de mai sus pentru a găsi care este cel mai ieftin credit. Există este un alt factor cheie. Scopul pentru care se solicită banii. Unele scopuri sunt mai puțin interesante decât altele pentru bancă. De exemplu ceea ce ar putea interesa mai puțin sunt acele împrumuturi pentru a unifica alte datorii. Motivul este simplu. Se va acorda bani cu împrumut unei persoane care a demonstrat că nu știe să echilibreze veniturile și cheltuielile. Cu riscul ca acest lucru atrage după sine.

Cu toate acestea, împrumuturile și creditele care vizează o investiție familiară, cum ar fii studiile copiilor, reformarea casei sau cumpărarea unei mașini, pot avea mai mult interes pentru bănci. În acest caz, se văd aceste obiective ca o îmbunătățire a situației solicitanților, nu o simplă cheltuială. În cazul creditelor pentru a cumpăra o mașină, o motocicletă sau dubă. Îmbunătățirea se bazează pe o mobilitate mai mare in terenul muncii sau comercial. (O mașină cumpărată pentru muncă, de exemplu). Cele mai bune rate ale dobânzii sunt adesea oferite pentru astfel de scopuri. Niște bani puși deoparte pentru a contribui este considerat un punct foarte important atunci când se acordă. Urmând aceste sfaturi și linii directoare sunt sigur că veți afla care este cel mai ieftin credit.

Lasă un comentariu