Bani Urgent cu Împrumut printr-un WhatsApp chinezesc

Dacă în acest moment căutăm bani urgent nu putem nega că noile tehnologii au o influență enormă asupra tuturor sectoarelor economice și cel financiar nu este o excepție. Cea mai recentă inovație în acest domeniu vine din mâna Wall Stret Journal care a publicat că aplicația WeChat de mesagerie, echivalentul chinez al WhatsApp, se pregătește să lanseze un serviciu de a oferi bani urgent utilizatorilor săi.

Bani Urgent de până la 28.000 €

bani urgent prin wechatAstfel, WeChat aterizează pe piața financiară oferind  împrumuturi rapide de până la 200.000 de yuani, 28.000 de €. Serviciul, care va fi operațional la sfârșitul lunii septembrie, are numele de Weilidai, ceea ce înseamnă “o mică parte a împrumutului.”Utilizatorii pot cere bani urgent, prin completarea în smartphone a unor câțiva pași simpli. Serviciul Weilidai funcționează cu participarea băncilor ca MyBank sau Ant Financial Service Group.

Aplicații pentru bani rapid în România

În România este încă nu este posibil să obținem bani rapid prin aplicații de mesagerie instantanee, dar există creditorii privați care permit împrumuturi rapide prin paginile lor optimizate pentru mobile:

[supsystic-tables id=1]

Amintiți-vă că, dacă sunteți noi clienți, cantitatea maximă care ne vor permite să împrumutăm va fi limitată. Dacă avem deja cu un credit cu oricare dintre aceste companii și a fost plătit la timp ne vor permite să cerem sume mai mari.

Cerințe pentru bani urgent în România

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească pentru a avea acces instantaneu la credit va depinde de fiecare companie, dar, în general sunt:

  • Să fie un adult și un cetățean Român. În funcție de creditor, este posibil ca vârsta minimă este de 21 sau 25 de ani.
  • Este necesar o sursă de venit suficientă pentru a rambursa banii. Nu este nevoie să fie o adeverință de salariu, acesta poate fi, de asemenea, o pensie, ajutor de șomaj, o subvenție …
  • Au un cont bancar activ și pe numele nostru.
  • Nu au datorii restante. Creditorii în mod normal nu accepta cererea noastră, dacă datele noastre arată într-un fișier de datornici, ca Biroul de Credit.
  • Trebuie să oferi un mijloc de contact, de obicei, numărul nostru de telefon mobil și / sau adresa de email.

Avantajele de a solicita bani urgent de la o companie privată

Din cauza dificultății de acces la credite bancare, în ultimii ani, au apărut mai multe companii specializate în furnizarea de bani urgent pentru a acoperi situații neașteptate. Împrumuturile de la aceste companii sunt de obicei mai scumpe decât banca, și oferă următoarele avantaje:

  1. Proces rapid: avem banii de care avem nevoie urgent în câteva minute.
  2. Puține documente: Formalitățile sunt efectuate la distanță, nu este necesar să se prezinte munți de documente.
  3. Comisioane sau produse conexe: companiile private nu au tendința de a cere comisioane suplimentare și nu trebuie să contracteze alte produse pentru a accesa împrumuturile lor instantaneu.
  4. Transparență: ști în orice moment cât de mult trebuie să plătești pentru a obține bani urgent. Fără costuri ascunse scrise cu litere mici.
  5. Cerințe mai flexibile: putem obține banii de care avem ai nevoie fără a fi nevoie de salarizare sau de garanție. Unele companii, de asemenea, da credit pentru persoanele înregistrate în listele de debitori.

Cu toate acestea, ar trebui să cerem bani urgent pentru a satisface situații de urgență specifice. Dacă se solicită în mod repetat produse de finanțare rapide, riscăm să intrăm în datorii mai mult decât putem controla și astfel să ne vedem cuprinși într-o spirală de datorii.

Etichete:

Lasă un comentariu