Ar Trebui să cer un Împrumut Provident? Creditul Personal Provident Examinat

Ar trebui să cer un împrumut ProvidentAr trebui sa solicitați un împrumut Provident? Aici ne vom uita la Pro și contra de a obține un credit personal Provident. Vom arunca o privire la ce fel de taxe trebuie să plătiți asupra creditului Provident. Vom vedea care este DAE perceput de ei și practic vă voi spune tot ce trebuie să știți dacă plănuiți să obțineți un împrumut Provident. Sperăm că acest ghid va răspunde la câteva întrebări și vă va ușura decizia.

Împrumuturile Provident sunt o modalitate simplă și rapidă de a împrumuta bani. Creditul Personal Provident este o companie care exista de câțiva ani și a împrumutat milioane de oameni de peste tot. Numele este unul bine respectat, dar uneori a fost, de asemenea, un pic controversat. Deci, acum să vedem dacă împrumutul Provident este pentru tine.

Click aici pentru a solicita un credit Provident!

Ce este un împrumut Provident?

Dacă nu plătesc Provident ce se întâmplă?

Când avem probleme am vrea să știm ce se întâmpla Dacă nu plătesc Provident. Aici explicăm soluțiile posibile la o astfel de problemă de finanțe personale

Opinii Despre Provident – Creditul Rapid Provident Examinat

Am studiat multe opinii despre Provident pentru a vedea daca este o firmă demnă de încredere sau nu. Citește concluzia noastră ca să poți să iei decizia ta

Cât Costă un Credit Provident? – Ratele Împrumutului

Explicare detaliată despre faimosul credit Provident cu tabele care explică bine ratele care trebuiesc plătite și toate comisioanele pe care le percepe.

  • Împrumuturile Provident sunt de fapt mici sume de bani plătite înapoi pe termen scurt. Maximul ce se poate împrumuta este 10.000 Lei. Cu toate acestea depinde de circumstanțele fiecăruia, precum și faptul ca trebuie să fie în măsură să dovedească, ca poate face rambursările. Cele mai noi clienți începe de obicei cu o suma mica. Acest lucru este foarte ușor de obținut cu doar câteva cerințe simple.
  • Împrumutul Provident vizează persoanele care au un istoric de credit redus sau nu au nici unul. Dacă nu puteți obține un card de credit, iar banca nu vă da bani împrumut, aveți șanse ca Provident să va dea un credit personal. Puteți primi un apel telefonic pentru a aranja împrumutul, trebuie mai întâi să semnați o cerere pentru a face solicitare și completați unele detalii de bază, apoi după 24 – 48 de puteți avea banii. Ratele sunt de obicei săptămânale, deși acest lucru poate fi flexibil. Este foarte ușor de solicitat si marea majoritate a agenților Provident sunt oameni prietenoși și de ajutor, care vor face tot posibilul pentru a răspunde la orice întrebări ce ați putea avea.
  • Dar de/a lungul anilor Provident a avut anumita faima negativa. Acest lucru se datorează costului împrumuturilor și suma care trebuie plătită înapoi. Deci, acum haideți să aruncăm o privire mai atentă la acea parte a creditului personal Provident.

Click aici pentru a solicita un credit Provident!

Care sunt Dobânzile la Un împrumut Provident

Tabel Dobânda Perceputa de Provident

Suma împrumutată  500 Lei 750 Lei 1.000 Lei 1.250 Lei 1.500 Lei 1.500 Lei
Rate Săptămânale 40 42 44 49 51 69
Rata Lei/săptămână 16 Lei 24 Lei 30 Lei 35 Lei 40 Lei 32 Lei
Dobânda totală 154 Lei 241 Lei 336 Lei 450 Lei 559 Lei 702 Lei
DAE 104,63 % 103,32 % 102,31 % 96,52 Lei 95,75 % 84,49 %
Total de plătit 654 Lei 991 Lei 1.336 Lei 1.700 Lei 2.059 Lei 2.202 Lei
  1. Răspunsul la această întrebare depinde de o serie de factori. Evident, suma pe care o veți împrumuta, de asemenea, și durata de timp pentru a plăti banii înapoi. Când un client nou ia un împrumut cu Provident. Agenții au tendința de a încerca să obțină rambursarea creditului în cel mai scurt timp posibil. Aceasta este procedura standard, deoarece este cea mai populară structuri de plată pentru împrumuturi mai mici. Deci, ca un exemplu, dacă doriți să luați un împrumut de 500 de Lei pentru 40 de săptămâni, suma datorată totală este de 654 de lei. Veți plăti înapoi 16 lei pe săptămână și veți fi taxat 154 de Lei pentru acest împrumut.
  2. Dacă ați fost un client cu Provident pentru un timp și aveți rambursări regulate ale ratelor, aveți opțiunea de a lua mai multe împrumuturi. Suma pe care o puteți împrumuta si cate credite obțineți depinde de agentul cu care tratați. Dacă ei sunt fericiți și se pot face rambursările, ei vă vor da banii. Dacă va gândiți la un împrumut mai mare, un exemplu în acest sens ar putea fi un împrumut de 1250 de Lei pe 49 de săptămâni. Rambursabile totale la acesta ar fi 1.700 și ratele dumneavoastră ar fi de 35 de lei pe săptămână. Deci v-ar fi de plată o suma de 450 de Lei dobânda la împrumut.
  3. După cum puteți vedea creditele Provident nu sunt ieftine. Pentru un împrumut pe termen scurt de 40 de săptămâni, DAE este de 104.63 %, pe o perioadă mai lungă, 49 de săptămâni, ea scade la 96.52 %. În unele privințe, deși DAE la împrumutul Provident sunt lipsite de sens. Suma pe care o plătiți înapoi se va schimba doar dacă plătiți mai devreme, dacă faceți acest lucru, atunci nu va trebui să plătiți întreaga sumă, veți obține astfel niște bani înapoi.

De ce este dobânda așa de mare?

lei în bacnote și moneziAtunci când comparați dobânzile la credit personal Provident cu cel al unei societăți bancare, puteți vedea o diferență uriașă. Deci, de ce este un împrumut Provident atât de scump? Ei bine, faptul că este atunci când cereți un împrumut cu Provident plătiți pentru un serviciu. Ai confortul unui agent amiabil. Ai banii livrați la domiciliu, la un moment care ți se potrivește. Puteți selecta planul de plata care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Provident oferă mai mult decât doar împrumuturi, oferă un serviciu. Realitatea este faptul că Provident trebuie să plătească agenții lor, astfel încât aceștia cheltuielile generale mult mai mari decât alți creditori, acesta este un alt motiv pentru care au tendința de a percepe mai mult decât ar face alți creditori.

Un alt motiv pentru care creditele Provident sunt scumpe este, deoarece acestea sunt de mare risc. Compania pierde milioane in fiecare an in datorii neplătite. Clienții care le iau sunt de multe ori pe încredere și nu foarte demni de încredere. Acest lucru înseamnă că banii pe care îi pierd în acest sens trebuie să se facă în altă parte. Aceasta este o parte a serviciului, dacă doriți un împrumut, dar nu poți obține unul de oriunde altundeva, credit personal Provident va fi în măsură să vă ajute. 

Click aici pentru a solicita un credit Provident!

Sunt de încredere?

Într-un cuvânt, da. Deși taxează foarte mult pentru împrumuturile pe care le dau, creditul de nevoi personale Provident asigura că oamenii sunt conștienți de aceste dobânzi înainte ca aceștia să accepte împrumutul. Există o perioadă în care puteți anula împrumutul. Dacă plătiți banii înapoi devreme nu va trebui să plătiți prețul întreg pentru interesul pe împrumut. Deși, uneori, se pare că Provident are o reputație slabă, aceasta este de multe ori din cauza unui număr redus de agenți. Marea majoritate sunt prietenoși și de ajutor și își vor face treaba foarte bine. Din când în când este posibil să dați cu unul care nu știe cu adevărat ceea ce face, pot fi un pic nepoliticoși și nu foarte de încredere. Dar după cum se menționează, majoritatea sunt excelenți.

Puteți găsi unele articole de presă negative cu privire la această companie și unele comentarii on-line negative. Dar același lucru ar putea fi într-adevăr spus despre orice companie. Majoritatea clienților Provident sunt mulțumiți de serviciile pe care le primesc și solicita din nou serviciile lor.  Ăsta este motivul pentru care această companie a fost în afaceri pentru o perioadă lungă de timp.

Concluzia mea

Deci, în general s-ar părea că Provident este o companie buna, cu o reputație ușor pătată. Da, ei percep un interes piperat la împrumuturile lor, dar trebuie să o facă. Dacă sunteți într-o poziție în cazul în care aveți nevoie de o cantitate mică de bani și nu o puteți obține nici unde altundeva, un împrumut Provident poate fi exact ceea ce ai nevoie. Compania vă va oferi o explicație completă a cât de mult va trebui să rambursezi, cum să plătească banii și orice alte detalii pe care doriți să știți. Deci, dacă sunteți în căutarea unui împrumut mic, un împrumut Provident ar putea fi răspunsul.

Lasă un comentariu