3 vedete de film care au avut nevoie de ajutor financiar

Le idolatrăm pentru capacitatea lor interpretativă, pentru momentele bune care ne fac să trecem în fața ecranului și pentru că par să aibă o viață de vis. Cu toate acestea, uneori uităm că, dincolo de luxul afișat de majoritate, există cazuri cu nenorociri reale. De lux și deșeuri au lăsat multe exemple de vedete de film care au avut nevoie de ajutor financiar pentru a depăși momentele în care au fost în faliment. În acest articol vedem trei dintre ele.

De la câștigarea unui Oscar la nevoie de ajutor financiar

Desigur că toți i-am văzut filmele și este greu să ne imaginăm că viața lui personală a ajuns în situații dramatice. Cu toate acestea, indiferent de puterea noastră de cumpărare, oricine poate fi distrus dacă nu își gestionează corect banii. Aceste trei cazuri le arată:

1. Nicolas Cage. Câștigător dublu al Oscarului pentru cel mai bun actor, a jucat în filme cunoscute ca 60 de secunde, Lord of War sau Con Air. Banii acumulați au fost foarte mulți, dar și mai mule au fost cheltuielile. La acea dată, a trebuit să-și vândă proprietatea ca ajutor financiar pentru a plăti 14 milioane de dolari din impozitele neplătite.

nicolas cage

2. Lindsay Lohan. Sunteți la Londra și eu în California este un film clasic. Poate că nu este o capodoperă, dar mai multe generații au văzut acest film aproape neapărat fiind mic. Când declinul lui Lohan a venit, cheltuielile eiau continuat la nivelul când a fost în vârf. Avea probleme juridice și consuma droguri și a avut nevoie de ajutor financiar de la actorul Charlie Sheen.

lindsay lohan

3. Wesley Snipes. Celebra sa trilogie Blade la păstrat în elita actorilor de acțiune de la Hollywood acum 20 de ani. Cu toate acestea, în 2006 a depus faliment și a fost ulterior acuzat de evitarea taxelor, ceea ce l-ar fi obligat să petreacă aproape trei ani într-o închisoare din Pennsylvania.

wesley snipes-

Ca și lui, multe vieți ale vedetelor de la Hollywood au cedat faimei. Managementul defectuos al finanțelor și abuzurile de droguri și alcool au transformat viața reușită în coșmaruri reale.

Cum pot obține ajutor financiar?

Poate că noi, cei care nu suntem vedete sau milionari, ne confruntăm cu alte tipuri de probleme, dar în cele din urmă trebuie să gestionăm activele noastre într-un mod inteligent. Chiar și așa, sunt momente când situații diferite ne duc la nevoie de ajutor financiar. În domeniul finanțelor îl găsim în moduri diferite.

Una dintre ele este prin solicitarea de mini-credite, deși trebuie să recurgem la această alternativă doar la anumite momente și să acoperim cheltuielile urgente. De asemenea, trebuie să ne asigurăm că putem returna suma împrumutului în perioada convenită, astfel încât să nu trebuie să plătim dobânda ridicată aferentă. În plus, ne putem bucura de un prim mini-credit gratuit de până la, ca în cazul VivaCredit.

O cale diferită poate fi o cerere de o linie de credit, care ne permite să furnizeze lichidități în plus pentru orele de vârf. Un avantaj de această posibilitate este că s -ar plăti dobândă pentru banii pe care se folosesc, nu pentru total care am avut la dispoziție.

Un comentariu la „3 vedete de film care au avut nevoie de ajutor financiar”

Lasă un comentariu