controleaza cheltuielile de pasti

Urmați aceste sfaturi pentru a controla cheltuielile de paști

Aproape 40% dintre Romani nu elaboreaza un buget pentru a determina cheltuielile pe concediu. Consideră că acest set de linii directoare pe care le obținem de la experți pentru a evita deteriorarea buzunarului.

controleaza cheltuielile de pasti

Un plan cheltuiali în avans, vă va permite să vă bucurați de călătorie.

Prezentul va avea grijă de el însuși, și viitorul Dumnezeu cu mila. Cu această declarație, puteți începe calvarul dvs. aceste sărbători de Paști, dacă nu le faceți într-o formă ordonată.

Un buget specific pentru cheltuielile de vacanță vă permite un control al cheltuielilor. Astfel puteți evita un împrumut de la prieteni și de la familie, sau sa puneți în gaj proprietatea dvs.

“Între 30 și 40% dintre persoanele care merg in concediu la întoarcere din vacanta se gasesc cu probleme financiare”, a declarat directorul academic al centrului de formare Finanțe.

Entitate de Credit Cantitate maximă Perioadă rambursare Costul la 100 Lei pe 30 zile Mă interesează
Extra Simplu 3.000 Lei 5 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Ferratum 5.000 Lei 3 a 12 luni Pentru un credit de 1.500 RON returnat în 3 luni vom rambursa 2.169 RON Solicită!
Telecredit 2.000 Lei 10 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Viva Credit 2.000 Lei 1 - 35 zile Gratis la primul credit Solicită!
Mindi 2.900 Lei 7, 14 și 30 zile Nu se percepe dobândă la primul credit de maxim 1100 Lei Solicită!

Dacă sunteți gata cu bagajele la ușă, crema protecție solară și ochelari de soare pentru a lua o baie, ia în considerare următoarele recomandări ale experților financiari.

  1. Nu pleca în călătorie în ultimul minut: Fa planul de vacanta cu cel puțin două luni în avans. Dacă nu ați făcut-o, riscul de a nu găsi cazare disponibilă sau că trebuie să plătiți un preț mai mare. Dacă nu ați făcut-o, pentru a ajunge la destinație faceți o evaluare rapidă dintre hotelurile care se pot potrivi cu bugetul dvs. Uneori trebuie să-și sacrifice confortul față de preț.
  2. Faceti o “lista de verificare” cu ceea ce este necesar pentru călătorie. Un inventar a ceea ce veți avea nevoie pentru călătoria dumneavoastră și să cumparati înainte de a pleca ar putea ajuta să economisiți până la 15% din cheltuielile totale. De la haine la pasta de dinți, nu uita nimic ca să nu trebuie să-l cumperi la destinație.
  3. Verificați mașina înainte de a pleca. Dacă sunteți călător pe cale rutieră pregătește masina cu un serviciu de analiză care include anvelope, frâne, ulei și radiator, dacă nu cheltuielile pentru orice daune la masina ta poate ieși la dublu. Nu călători pe timp de noapte și verifica traseele pe care le vei lua pentru a evita deplasările inutile.
  4. Fă un buget. Dacă nu aveți cheltuielile estimate pe produse alimentare, distracție și suveniruri, cel mai probabil, veți cheltui cele mai multe dintre resursele pe care le aveți la dispoziție.

Luați în considerare toate cheltuielile de când plecați de acasă până în ultima zi de vacanta. Puneti-le în termeni de priorități. Mese ar fi primele și ultimele cumpărarea de suveniruri, și în aceeași direcție veți împărți banii.

  1. Controlează. Revizuiește modul în care evolueazș contul tau pentru a împiedica o sperietura la sfârșitul vacanței. Rezista ispita si reduce achizițiile inutile, vânzătorii în special de stradă.
  2. Verificați ceea ce este inclus în pachetul de vacanta. Verificați dacă micul dejun este în stil american, bufet sau nu sunt incluse. Dacă se asigură transportul de la aeroport la hotel, sunt sfaturi care evită atât surprize și puteți sa controlati bugetul. Uneori poate fi mai convenabil o cazare cu mic dejun, atunci veți avea dupa-amiaza libera pentru a profita de tururi, întâlniri și mâncare in locuri din apropiere. Dacă te angajezi într-o călătorie cu trei mese incluse riscați să nu le folosiți.
  3. Fii proactiv. Intenția de a pleca in vacanță e distractiv, dar nimeni nu este scutit de accidente care ar putea afecta buzunarul. “Idealul este de a avea o asigurare de sănătate. Puteți avea una care vă ofera o acoperire pentru o săptămână, două săptămâni sau o lună, în funcție de durata calatoriei. Dacă vă deplasați în străinătate, puteți avea o asigurare de călătorie, deși acest lucru poate fi crescut cu 50% pentru a fi sezonul de vârf.
  4. Folositi cardul dvs. cu înțelepciune. Este mai bine să utilizeze cardurile de credit care a fost platite cu câteva zile înainte de a începe vacanța, astfel încât să puteți avea între 40 și 48 de zile până la plata consumurilor făcute. Dacă plătiți prin acest instrument, puteți cere băncii să vă trimită un sms de fiecare dată când face o achiziție cu ea, astfel încât să ia o evidență a cheltuielilor dvs. pe credit.
  5. Nu lipsesc acele conditii care vor va anula neprevăzut călătoria sau poate face ca în ultimul minut sa amâne călătoria ta. Adresați-vă hotelul câte zile în avans să anulați rezervarea și care este pedeapsa pentru a face acest lucru.
  6. Nu cumpărați pe credit cu plata lunara. Pentru următoarea ieșire, planuiți mai bine.

“Este mai bine sa economisim înainte de călătorie, pentru că creditul cu plata lunara poate fi o ispită mare.”

Lasă un răspuns