Drepturi de autor

Privind drepturile de autor

Drepturi de autor © imprumut.org

Dreptul de proprietate asupra drepturilor de autor

Drepturile de autor în acest site și materialul de pe acest site (inclusiv, dar fără a se limita la text, cod de computer, opera de arta, fotografii, imagini, muzica, materialul audio, materiale video și materialul audio-vizual pe acest site) este proprietatea creditul.adipisci.com [și licențiatorii săi].

Drepturi de autor licență

creditul.adipisci.com subvenții pentru tine un non-exclusiva licență revocabilă în întreaga lume fără redevențe pentru:

 vizualiza acest site și materialul de pe acest site pe un computer sau dispozitiv mobil, prin intermediul unui browser web;
 copiați și stoca acest site și materialul de pe acest site-ul dvs. în memorie cache-ul browser; și
 Pagini din acest site pentru propriul dvs. uz [personal și non-comerciale].

creditul.adipisci.com nu acordați orice alte drepturi în legătură cu acest site sau material de pe acest site. Cu alte cuvinte, toate celelalte drepturi sunt rezervate.

Pentru evitarea oricărui dubiu, nu trebuie să te adaptezi, să editați, schimbare, transformare, publica, republica, distribui, redistribui, difuzare, retransmise sau spectacol sau juca în public acest site sau material de pe acest site (în orice formă sau mediu), fără acordul nostru scris prealabil.

Data mining

Colectarea automată și / sau sistematică a datelor de pe acest site este interzisa.

Permisiuni

Puteți solicita permisiunea de a utiliza materialele de drepturile de autor de pe acest site scriindu-ne.

Punerea în aplicare a drepturilor de autor

creditul.adipisci.com ia protecția drepturilor de autor sale foarte în serios.

Dacă creditul.adipisci.com descoperă că ați folosit materialele sale privind drepturile de autor în încălcarea a licenței de mai sus, creditul.adipisci.com poate introduce o acțiune în justiție împotriva vă doresc despăgubiri monetare și un ordin de a încetați să utilizați aceste materiale. Ai putea fi, de asemenea obligat la plata cheltuielilor de judecată.

Dacă devii conștient de orice utilizare a materialelor noastre de autor care contravine sau poate contraveni licența de mai sus, vă rugăm să raportați acest lucru prin e-mail folosind formularul de contact.

Materiale care încalcă

Dacă devii conștient de orice material de pe site-ul care credeți că încalcă drepturile de autor sau orice altă persoană dvs., vă rugăm raportati prin e-mail folosind formularul de contact.