Obiceiuri Financiare Proaste, Puteți să le schimbați?

obiceiuri financiare proasteUnele obiceiuri financiare proaste ar putea fi cauza problemelor economice, găsim adesea originea în acțiunile nepotrivite sau obiceiuri care ne împiedică nu numai de a ne salva ci totodată să generăm din ce în ce mai multe datorii. Deci, blog astăzi blogul creditul va scrie despre aceste greseli comune. Acestea sunt:

Primul din aceste obiceiuri financiare proaste este faptul că cheltuim mai mult decât câștigăm, din acest motiv trebuie să calculăm în mod anticipat și să ne asigurăm că datoria nu depășește niciodată 36% din veniturile noastre dacă nu vrem să intrăm într-o situație complicată din care va fi greu să ne putem salva.

telecredit logo mic 100 - 500 Lei 10 la 30 zile 1,2 % pe zi Solicită!
credius 600 - 30.000 Lei 12 la 60 luni variabil Solicită!
Viva Creditviva credit 1 pâna la 1.000 lei 1 la 35 de zile 1,2 % pe ziPRIMUL CREDIT GRATIS Solicită!

O alta cauza frecventa care generează datorii este deținerea unui credit ipotecar foarte mare care depășește 28% din venitul nostru și ne rezultă foarte greu de susținut. În acest moment variabilele precum Euribor diferite în fiecare lună și în cazul în care în urmă cu acești ani a ajuns la figuri istorice.

Cumpărarea din impuls sunt, de asemenea, este unul dintre aceste obiceiuri financiare foarte frecvente, deoarece nu economisim banii și facem achiziții care nu au fost gândite cu atenție dacă acestea sunt necesare sau nu. Această impulsivitate în procesul decizional este unul dintre principalele cauze ale marilor liste de datornici (vezi Biroul de Credit).

Planificarea unui buget înainte de orice acțiune, de asemenea, este necesar să se efectueze stocuri financiare consistente. Pentru aceasta trebuie să luăm în considerare toate cheltuielile lunare și partea care ar trebui să fie alocată pentru economii.

Apariția neașteptată a unei necesități imediate și lipsa de economii, generează o nevoie rapidă de lichiditate economică, prin urmare, acestea au generat o consecință a proastelor obiceiuri financiare așa-numitul boom de credite rapide care se acordă în doar 24 de ore fără procese birocratice lungi fiind unul dintre cele mai importante și solicitate instrumente financiare ale secolului XXI.

Dacă aveți nevoie să aflați mai multe despre condițiile acestor soluții în mod eficient, vă rugăm să vedeți blogul creditul unde veți găsi informații care vă pot ajuta să scăpați de aceste rele obiceiuri financiare.

 •  
 • Telecredit
 • 1.2% zipe zi
 • Maxim 2000 Lei
 • Acordare rapidă
 • Fără să ieșim din casă
 • Maxim 30 zile
 •  
 • Ferratum
 • 0%
 • Până la 5000 RON
 • Oferte dobândă 0%
 • credit până la 1400 RON gratis
 • Maxim 45 zile
 •  
 • Mindi
 • Începând cu 0%
 • 100 până la 2900 RON
 • Acordare în câteva minute
 • Primul credit gratis (max. 1100 RON)
 • 30 zile care se pot prelungi

Idei Principale in debarasarea de obiceiuri financiare nedorite

 1. Cum pot identifica obiceiuri financiare proaste?
 2. Ceea ce a făcut în mod repetat a dus la situația dumneavoastră financiară actuală?
 3. Cum să înlocuiască obiceiurile proaste cu obiceiuri financiare bune?
 4. Cum ne putem organiza pentru a depăși astfel de obstacole financiare?

Multe obiceiuri financiare proaste pot fi identificate atunci când există o criză economică și alternativele tale sunt aproape de zero.

Ce obiceiuri financiare proaste duc la “mormântul financiar”:

obiceiuri financiare care te înlănțuiesc

 1. Dacă ești Desorganizat – bani cheltuiți aiurea prin neplata la timp, dobânda la plățile restante, afilieri la grupuri de care nu mai sunt interesati, abonamente la reviste care nu citesc, și garanții care nu sunt utilizate.
 2. În fiecare lună aveți nevoie de bani. Cea mai simplă soluție: Un buget lunar astfel încât să puteți controla costurile și se le ajustați la veniturile dumneavoastră, în funcție de prioritățile și obiectivele de familie.
 3. Administrare și viitor. De ce să gândim doar pe termen scurt? Rețineți că, pentru a atinge obiectivele familiare mai ai nevoie de o distribuție bună a resurselor monetare. Fa o lista de obiective organizate pe prioritate și de momentul în care trebuie să le îndeplinească; astfel încât să puteți stabili un fond de economii care vă va permite să le îndepliniți unul câte unul.
 4. Nu faceți datorii in avans. Cu carduri de credit Plata va adăuga întotdeauna o valoare mai mare din cauza dobânzilor. Nu sacrifica resursele viitoare pentru o achiziție în prezent.
 5. Alte obiceiuri financiare de nedorit sun achizițiile de impuls de zi cu zi. Adesea cumpara lucruri care nu au nevoie. “O Merit”, “o plăcere”, “de mult nu cumpăram asta”, ele sunt unele dintre frazele care justifică achiziții inutile. Din acest motiv, nu uitați să acoperiți prioritățile de cheltuieli înainte de a suporta astfel de cheltuieli.
 6. Obiective Realizabile și în conformitate cu obiectivele bugetare. Aveți aspirații foarte mari. Rețineți că pentru a realiza aceste vise si a realiza stabilitatea financiară, trebuie să fim conștienți de faptul că cu căt mai mari sunt aceste vise, mai mult efort va trebui să facă astăzi în ceea ce privește dorințele și economiile, în scopul de a le atinge.
 7. Nu permite unor cantitati mici să înnece economia familiei. Exemple: taxele de descoperire în cont, care poate usca contul bancar si pot afecta reputatia ta financiară cu creditorii și potențialii investitori.

Multe obiceiuri financiare proaste sunt cauzate de diferite circumstanțe ce depind de fiecare persoană.

 • Cumparaturi impulsive
 • Abuz de carduri de credit
 • Nu plătiți facturile la timp
 • Cheltuie mai mult decât este necesar
 • O casa plina de lucruri pe care nu ai nevoie
 • Economii mici

Așa cum a spus Aristotel:

Suntem ceea ce facem o dată și încă o dată … Excelenta, prin urmare, nu este un act, ci un obicei.

Dacă acest lucru este adevărat, este logic că problemele noastre financiare, în cazul în care le avem, vin semnificativ din obiceiuri financiare proaste.

Tu nu te poți limita doar la faptul de a evita obiceiurile financiare proaste – va trebui să găsească obiceiuri financiare bune pentru a le înlocui. Trebuie să aveți un obicei pozitiv pentru a înlocui unul negativ atunci când apare. De exemplu, exercitarea, jucându-se cu copiii, mai degrabă decât să mergem la cumpărături.
Petrece 20 de minute pe săptămână pentru a actualiza bugetul.

Crearea de noi obiceiuri! Obiceiuri negative = obiceiuri pozitive

Provocare de 30 de zile, angajează-te pentru a fi cât mai constant posibil o lună întreagă pentru a crea obiceiuri bune:

 1. Doar un obicei. Concentrați-vă pe înlocuirea doar a unuia dintre obiceiurile financiare proaste financiare de fiecare dată în această provocare de 30 de zile.
 2. Începeți cu cel mai mic. Nu încercați să deveniți o persoană nouă, peste noapte.
 3. Angajeazăte public. Încercați să faceți ca familia și prietenii să știe ce încerci să faci, postați pe blog-ul dvs., pe Twitter sau Facebook, etc. Acest lucru vă va motiva.

Nimic nu este deosebit de greu, dacă se divide în sarcini mai mici. Obstacolele sunt acele lucruri înspăimântătoare pe care le simti atunci când îndepărtați privireai de la obiectivul dvs.. Nu găsi o vina, găsi un remediu.

Găsiți problema sau motivul prin care situația actuală poate ajuta să înțelegem unde ne aflăm, dar și mai important cum mă poate ajuta să găsim o modalitate de a schimba situația. Gândiți “cum” este un pas solid înainte în căutarea unor soluții care vă permite să avansați cu un obiectiv realist, un scop, și urmați-l pentru a putea avea obiceiuri financiare pozitive.

În plus, dacă ne gândim la bariere putem cădea în capcana de a pierde o parte din motivație care, așa cum sugerează și numele, ma emoționat pentru a atinge scopul meu.

Resursele mele (și materiale) personale pot fi mai eficiente dacă am împărți problema în obiective mai mici pe care le îndeplinesc pentru a atinge scopul meu: obiceiuri financiare inteligente.

Recapitulare: obiceiuri financiare proaste (de eliminat)

 1. Fiind dezorganizat.
 2. În fiecare lună avem nevoie de bani.
 3. Administrare și viitor.
 4. Nu faceți datorii in avans.
 5. Achizițiile impulsive de zi cu zi.
 6. Aspirații foarte mari.
 7. Gestionarea defectuoasă a bugetului.

Lasă un răspuns