împrumuturi rapide

Împrumuturi Rapide – Bani extra în mai puțin de 48 ore

Sistemul de împrumuturi rapide este o nevoie de finanțare alternativă pentru a obține bani cât mai curând posibil. Printre avantajele creditelor rapide este faptul că se procesează și se acordă în scurt timp. Datorită flexibilității sale și cerințele limitate de hârtii de care aveți nevoie la dosar.

 FirmaPerioada de CreditSuma posibilăDobândaPenalizare întârziere 
Telecredit 10 – 30 zile 100 – 2000 lei 1,2% pe zi 1,2% pe ziSOLICITĂ!
ViVa Credit 1 – 35 zile 100 – 2000 lei 1,2% pe zi

Primul Credit Gratis

 1,25% pe ziSOLICITĂ!
Star BT până la 10 ani de 3 ori venitul lunar fară dobăndă 12 luni depinde de cazSOLICITĂ!
Provident 40 săptamâni – 18 luni 500 – 3500 lei 79,41 -104,63 % pe an Singurii din țară care nu au penalizări de întârziere.SOLICITĂ!

Aceste Împrumuturi rapide au devenit unul dintre produsele de finanțare cele mai căutate în ultimii ani, datorită ușurinței cu care acestea sunt acordate. Motivul pentru care șansele de aprobare sunt atât de mari se datorează faptului că nu este necesară o aprobare specială și nici nu este necesar să schimbăm de bancă sau de a fi client al instituției de mai mult timp. Este adevărat că încrederea între solicitant și entitatea se mărește cu numărul de credite acordate, astfel încât clienții pot obține reduceri de veterani și multe alte avantaje.

împrumuturi rapide

Atunci când se aplică pentru împrumuturi rapide, nu numai viteza este importantă, de asemenea, ușurința cu care se administrează. Datorită sistemelor online, verificarea fiecărei cereri durează mai puțin de cinci minute, astfel încât fiecare client știe dacă împrumutul este aprobat imediat, plus costul acestuia de la bun început.

Văzând succesul acestor împrumuturi rapide, în ultimele luni băncile au începu să se unească la revoluția de numerar rapid și au început să lanseze o gamă de produse de finanțare în acest scop.

Deși împărații acestori împrumuturi rapide sunt creditorii privați, care acordă în mod obișnuit sume mici, există și alte instituții specializate în acordarea de împrumuturi, care oferă împrumuturi rapide pentru sume mai mari, astfel încât înainte de a începe analiza acest tip produs, trebuie să ne întrebăm:

Sunt aceste împrumuturi rapide o opțiune bună de finanțare?

Entitate de Credit Cantitate maximă Perioadă rambursare Costul la 100 Lei pe 30 zile Mă interesează
Extra Simplu 3.000 Lei 5 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Ferratum 5.000 Lei 3 a 12 luni Pentru un credit de 1.500 RON returnat în 3 luni vom rambursa 2.169 RON Solicită!
Telecredit 2.000 Lei 10 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Viva Credit 2.000 Lei 1 - 35 zile Gratis la primul credit Solicită!
Mindi 2.900 Lei 7, 14 și 30 zile Nu se percepe dobândă la primul credit de maxim 1100 Lei Solicită!

În primul rând, trebuie să înțelegem că împrumuturile rapide sunt împrumuturi de sume mici, cu perioada de rambursare de maximum 30 de zile și care urmează să fie acordate în câteva minute. De fapt, puteți solicita și obține împrumuturi rapide în mai puțin de o oră. Dincolo de această condiție, fiecare credit rapid are propriile caracteristici, în funcție, în principal de condiția creditorului care poate fi o bancă sau un creditor privat, și tipul de produs (minicredit, credite pentru sume mai mari, avansuri salariale, etc.), deși sunt entitățile private cele care, în mod normal acordă acest tip de împrumut.

Dacă cererea de credit rapid este o opțiune convenabilă depinde de historia personală cu privire la datorii anterioare și prioritățile pe care le avem în acest moment.

Este important să citiți termenii și condițiile împrumutului rapid și să fiți conștienți de ceea ce semnați, fără a uita să vă informați despre ce se va întâmpla în cazul în care nu se poate rambursa împrumutul la timp. Această condiție se extinde la orice tip de produs financiar și nu doar la aceste împrumuturi rapide: înainte de contracta orice produs, citiți cu atenție condițiile sale.

Pe scurt, solicitarea de împrumuturi rapide este o alegere bună sau rea, în funcție de situația noastră, a condițiilor de împrumut și dacă le vom rambursa sau nu la timp.

Ce garanție au aceste împrumuturi rapide?

De multe ori împrumuturi rapide nu au nevoie de adeverința de  salariu sau giranți trebuie să țină cont de faptul că singura garanție existentă este personal. Spre deosebire de un credit ipotecar, în cazul în care asigurarea în caz de neplată este proprietatea, atunci când se aplică pentru un post de credit am promis că vom răspunde cu bunurile noastre, prezente și viitoare.

În mod normal, entitățile care furnizează bani rapid, stau în contact cu fiecare client pentru a înțelege situația și oferta financiară alternativă care li se potrivește a rambursa împrumutul confortabil. De obicei, în cazul în care o persoană nu plătește, creditorii se aplică un comision în mod implicit, care este explicat în contract, și au o limită de zile înainte de înregistrare a acestui utilizator pe listele Biroului de Credit, întotdeauna cu un avertisment.

Împrumuturi rapide și creditele rapide, sunt același lucru?

Din punct de vedere tehnic nu. Un împrumut este o sumă de bani pe care un client cere unei bănci sau unui creditor privat, cu un angajament de a rambursa suma, impreuna cu interes într-o perioadă stabilită în prealabil și, de obicei, în rate periodice. Deci, împrumuturi rapide sunt caracterizate de acordare rapidă. Dimpotrivă, un credit este un contract prin care instituția de credit oferă o sumă de bani și se poate retrage suma dorită atunci când aveți nevoie, fără a depăși limita de credit, și rambursând pentru a putea reutiliza. Pentru a înțelege mai bine acest concept vă puteți gândi la modul de funcționare a cardurilor de credit.

Cu toate acestea, “credite rapide” și “împrumuturi rapide” sunt, în general, folosite ca sinonime (și le-am folosit astfel pe aceasta pagina).Când vorbim despre împrumuturi rapide vorbim, de fapt, despre împrumuturi rapide. Deși acestea sunt produse diferite, sunt termeni adesea folosiți alternativ pentru a discuta despre credite.

Pentru ce se folosesc banii obținuți rapid și de urgență

Atunci când se solicită un credit rapid nu sunteți obligați să dați explicații cu privire la scopul pentru care va folosi acești bani, de fapt, aceste împrumuturi rapide nu au un anumit scop, fiecare debitor le poate folosi pentru orice vrea, deși, de obicei, se folosesc pentru a rezolva ghinioane care necesită răspuns economic urgent, ca avarii casnice sau auto, cheltuieli neprevăzute, care ne împiedică să ajungem la sfârșitul lunii, amenzile de trafic sau descoperiri în cont.

Aici va oferim o listă cu cele mai frecvente ghinioane care pot fi ușor rezolvate prin aceste împrumuturi rapide:

 • Luni în care cresc cheltuielile: Există momente ale anului în care este imposibil să se evite anumite cheltuieli, cum ar fi începerea școalii, vacanțe sau de Crăciun. Pentru a satisface aceste nevoi, bani obținuți rapid pot deveni o opțiune bună pentru că ne va permite să ne asigurăm că avem lichidități suficiente în cont pentru a asimila plățile în rate și chiar să profite de oferte.
 • Nu vrem sa fim în “numere roșii“: acesta este una dintre cele mai scumpe forme de a face față datoriilor, împrumuturile rapide sunt considerate o soluție de prevenire bună, dar cheltuielile pentru taxele acestor servicii vor fi de multe ori mai ieftine decât taxele percepute de anumite bănci pentru faptul că suntem în “numere roșii”. O descoperire în cont, chiar de câțiva lei, poate fi foarte scump, deoarece datoria restanței trebuie să se adauge o taxă de descoperire în cont, care este, de obicei în jurul valorii de 4% pe cel mai mare sold debitor.
 • Amenzi: dacă primim o amendă, și nu avem bani să o plătim și am decis să așteptăm pâna la salariu nostru pentru a scăpa de ea, poate să ne coste dublu. Atunci când se solicită un credit rapid, putem plăti amenda la termen, și obține o reducere de până la 50% din valoarea totală. Deci, aceste împrumuturi rapide, ne vor ajuta să obținem o reducere substantiala care compenseaza dobânda. Ca și în cazul dinn situația anterioară, taxele creditelor rapide vor fi mai mici decât prețul unei amenzi restante.
 • Avarii: Nu stii niciodata cand masina de spalat, frigiderul, caldura sau masina se poate deteriora. Astfel de eșecuri ne obligă să plătim bani, pentru că depindem de aceste dispozitive în viața de zi cu zi. Unele Împrumuturi rapide ne ajuta să ne ocupăm de aceste contingente rapid astfel încât să putem raspandi costul în timp.
 • Probleme neașteptate: o țeavă spartă, un scurt, rămâne fara cheia de la casă, sunt evenimente neprevăzute care necesită o soluție urgentă și, de obicei, un tehnician de specialitate pentru a repara problema. Un instalator, electrician sau lăcătuș este o cheltuială în plus care poate dezechilibra economia noastră lunară, mai ales în cazul în care această situație ne surprinde în afara orarului de lucru, fapt care face să crească prețurile. Un împrumut până la salariu ne poate ajuta să depășim aceste accidente, cât mai curând posibil, fără a recurge la economiile noastre.
 • Proceduri medicale care nu sunt acoperite de securitatea socială: Dacă aveți nevoie de ortodonție, verificați ochii sau o carie și nu au destui bani pentru asta, împrumuturile vă ajuta în mod eficient și rapid. Aceste cheltuieli urgente nu pot fi amânate și creditele sunt o modalitate eficientă de a obține bani.
 • Sărbători: uneori avem nevoie să cautăm împrumuturi rapide pentru o sărbătoare pentru care nu am putut economisi suficient, de exemplu, o nunta sau comuniune. În astfel de cazuri, creditele rapide pot servi ca ajutor deoarece ne permit să obținem lichiditatea de care avem nevoie în chestiune de ore sau minute. De fapt, există creditori care oferă împrumuturi rapide concepute special pentru astfel de ocazii.
 • Călătorii: Un împrumut poate fi, de asemenea, folosit pentru a călători în lume. Dacă la un moment dat, avem de a face o excursie care nu este prevăzută și avem urgent nevoie de bani pentru a face față, un credit poate fi util, deoarece acestea ne permit să avem bani în cel mai scurt timppentru a profita de o ofertă care dacă așteptăm puate să nu mai fie disponibilă.
 • Reformele: reformele în casă nu trebuie să fie întotdeauna o cheltuială mare de bani. Poate avem nevoie schimba doar un mobilier, să zugrăvim o cameră sau să punem o țigla. Pentru aceste cazuri, în care cantitatea necesară nu este prea mare, împrumuturi rapide pot permite să se efectueze reforma. În plus, există momente în care reformele sunt urgente. În astfel de cazuri, împrumuturile rapide pot fi o alternativă.
 • Achiziționarea de produse tehnologice: cu toții știm importanța produselor tehnologige în ziua de astăzi. Calculatoare, tablete, mobil … este aproape greu de imaginat fără ele, mai ales dacă acestea sunt un instrument de bază. Creditele urgente pot fi foarte utile pentru a cumpara un calculator sau un nou mobil de exemplu, dacă s-a rupt cel pe care l-am avut.
 • Achiziționarea de instrumente muzicale, putem dedica, de asemenea, banii pentru a achiziționa un instrument muzical. Fie ca un hobby sau muncă, în cazul în care avem nevoie de un instrument și nu avem bani ca să-l cumpărăm și este într-adevăr urgent, creditorii ne ajuta să facem față cu ușurință și convenabil acestui impas.
 • Plata impozitelor: în cazul în care la declarația fiscală ne apare că avem de plătit, împrumuturi rapide ne poate ajuta să rambursăm suma pretinsă. De fapt, exista companii care face publicitate la împrumuturile lor rapide în acest scop, cu care puteți obține bani instant pentru a răspunde datoriei cu Administrația.
 • Plata cheltuielilor de moștenire: avocați, notar, taxe … moștenirea și toate cheltuielile implicate pot fi costisitoare, de fapt, în ultimii ani, numărul de persoane care au renunțat la moștenirea lor, deoarece ei nu pot face față cu toate Cheltuielile a crescut în mod semnificativ. Pentru a evita această situație, solicitați un împrumut rapid ca un bun sprijin financiar.

Cum funcționează firmele de imprumuturi rapide online?

Refuzul de a acorda finanțare din partea și dificultățile cu care persoanele fizice și juridice au avut și au de a accesa un împrumut, a făcut să apară companiile private care acordă bani în câteva minute, în scopul de a oferi împrumuturi on-line rapide.

Măsura succesului lor nu a fost doar din cauza vitezei cu care acorda finanțare, au influențat, de asemenea, flexibilitatea și accesibilitatea lor și, datorită unor cerințe mai puțin stricte în comparație cu cele impuse de bănci. Astfel, companiile de împrumut pâna la salariu au permis persoanelor cu venituri mici sau chiar înregistrate la Biroul de credit ca rău platnici să obțină credite mult mai ușor.

O companie rapidă on-line de credite funcționează prin intermediul unei platforme virtuale foarte accesibilă, în cazul în care utilizatorii pot găsi cu ușurință toate informațiile de care aveți nevoie. Termenii și condițiile acestor împrumuturi rapide sunt marcate în mod clar pe fiecare dintre jetoanele sale astfel încât să puteți rezolva orice îndoială, de asemenea, au mai multe căi de comunicare directă pentru a răspunde la întrebări în mod instantaneu (chat, e-mail și numărul de telefon gratuit sau cu un anumit cost).

Toate site-urile de creditori au un simulator care vă permite să știți ce costul total al creditului înainte de solicita. Acest avantaj vă ajuta să alegeți suma și termenul care se potriveste cel mai bine.

În ceea ce privește procesul de aplicare pentru un credit rapid, trebuie doar să completeze un formular on-line scurt în cazul în care sunt necesare date personale și informațiile de contact, și trimiteți-l împreună cu documentele care necesită în mod normal o fotocopie precum și o dovada de venit. Compania va verifica datele noastre printr-un proces online rapid, și vom ști dacă cererea noastră este aprobată sau nu în mai puțin de 5 minute.

Cum să solicităm bani urgent și rapid on-line

Unul dintre principalele avantaje ale creditorilor de împrumuturi rapide, pe lângă viteza cu care acordă împrumuturi este faptul că pentru a aplica pentru un credit rapid nevoie doar de o conexiune la Internet, acces la site-ul lor. și completați formularul online cu datele personale. Este atât de simplu. Nimic de-a face cu bancare tradiționale, care, pentru un împrumut este necesar să mergeți la sucursală cu tot timpul care presupune, și trebuie să facă tot procesul de sub un munte de documente. De asemenea, se observă că, spre deosebire de birourile bancare care au un program stabilit, platformele de împrumuturi rapide funcționează 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână și ne putem bucura de un credit rapid în aceeași zi.

Deși poate părea la prima vedere că faptul de a solicita un credit rapid on-line este nesigur, se constată că cele mai importante entități din sector au sisteme de securitate care asigură confidențialitatea datelor fiecărui client și le permite să se bucure de un serviciu accesibil , convenabil, rapid și foarte sigur.

Cât de mult pot cere cu aceste împrumuturi rapide private

Datorită faptului că există împrumuturi rapide pot obține sume foarte diferite, în funcție de tipul de credit rapid cerem. Bazat pe situația noastră comanda și vom da, suntem de acord cu un tip de împrumuturi rapid sau altul:

Mini credite instantaneu

Creditorii privați oferă rapid mini împrumuturi rapide de până la 1.000 Lei, rambursabile pe o perioadă maximă de 30 de zile, cu toate că există excepții în cazul în care timpul pentru a rambursa banii poate ajunge până la 45 de zile în cazul în care valoarea creditului rapid este mai mare.

Interesele variază în funcție de instituție, dar este, de obicei în jur de 1% pe zi, dar din cauza concurenței acerbe, tot mai multe instituții lansa în mod regulat promoții care ne permit obținerea de împrumuturi rapide mai ieftine, prin urmare, importanța de a compara între mai multe minicredite și nu rămâne cu prima opțiune este o practică recomandabilă.

Marele avantaj este, după cum sugerează și numele, faptul că ele sunt împrumuturi rapide, cu ei pot obține finanțarea de care au nevoie, în doar câteva ore.

Împrumuturi rapide online, fără documente

Există mai multe entități private care le pot da împrumuturi rapide de până la 15.000 de €. Procesul de aplicare este practic identic ca acel al mini împrumuturilor, astfel încât să ne putem bucura de bani în mai puțin de 24 de ore și far`prea multe documente. Acestea sunt utilizate pentru proiecte mai mari, cum ar fi renovarea bucătăriei sau pentru schimba masina. Dobânda la aceste împrumuturi de urgență pot varia de companie, acestea sunt de multe ori mai scumpe decât creditele bancare, dar condițiile de acces la acestea sunt mai muín stricte decât cele ale băncilor.

Creditul de consum

Credite de consum sunt o formă de împrumuturi rapide, oferite în mod normal de diverse magazine (în special magazine și companii de telefonie) de a cumpăra produse în magazinul lor (televizoare, telefoane, aparate, …). Interesul lor este foarte scăzut sau inexistent, deoarece scopul final al acestor împrumuturi este achiziționarea produsului în sine și sunt de obicei acordate în momentul achiziționării prin propriile lor carduri sau prin planurile de finanțare. Suma creditului va fi prețul acelui produs.

Credite pentru persoane fizice și companii

Credite personale pentru persoanele fizice autorizate și companii sunt, de obicei, cantități mai mari. Împrumuturi rapide pentru întreprinderi sunt în mod normal efectuate de creditori privați și poate varia între 500 € și 100.000 €. Printr-o bancă vor fi cerințe mai stricte și poate dura mai mult să fie aprobate. Cu toate acestea, în cazul în care a solicitat împrumuturi pentru IMM-uri și persoane fizice companiilor private, cerințele sunt mai puțin exigente și avem banii chiar în aceeași zi, dar termenii de returnare, de obicei, sunt mult mai mici.

Credite personale rapide

Pentru creditele de valoare mai ridicată va trebui să recurgeți la împrumuturi rapide personale acordate de companii private on-line și bănci. Aceste împrumuturi rapide pot fi folosite pentru orice scop: o reforma în casa, cumpararea unei mașiia, plata meditațiilor, etc. Pentru că valoarea împrumutului este mai mare, creditorul va întârzia un pic mai mult pentru a evalua cererea noastră (zile sau saptamani), si cere mai multă documentație pentru a se asigura că vom da banii înapoi. Odată aprobată cererea noastră, primim un credit rapid în 24 de ore.

Putem obține bani rapid de la instituțiile bancare

Da. În ultimele luni, băncile au lansat mai multe produse pentru a acoperi nevoile de finanțare urgente ale clienților săi. Dacă avem nevoie de bani rapid și ușor pentru a face față anumitor probleme de moment, este recomandabil să se consulte diferitele opțiuni oferite de banca noastră în comparație cu împrumuturile private, vom fi siguri că vom alege produsul care se potrivește cel mai bine la profilul nostru. Formele de împrumuturi rapide cele mai frecvente în forma de produse bancare sunt prezentate mai jos:

Credite bancare imediate

Băncile oferă aceste produse pentru a concura cu acele împrumuturi rapide oferite de companii private. Creditele bancare imediate pot fi comandate on-line, într-un birou sau la casieria băncii. Cum banca are deja datele noastre, gestionarea cererii noastre va fi foarte rapidă și va primi banii în câteva minute. Banca noastra va determina în avans suma maximă pe care o putem obține.

Credite deja abrobate înainte de a le solicita

Un alt mod de a obține un împrumut rapid este de a accesa un credit pre/acordat. Aceste împrumuturi personale sunt linii de credit pe care băncile le pun la dispoziția clienților, astfel încât acestia pot să retragă suma pe care o doresc, în orice moment. Cu toate acestea, pentru a ne acorda aceste împrumuturi rapide banca trebuie să aibă încredere în noi și să avem un profil de risc foarte scăzut.

Avansuri de până la salariu

Avansuri de salarizare, de asemenea, numitede împrumuturi pâna la salariu, ne permit pentru să obținem împrumutul care avem nevoie în cel mai scurt timp. În mod evident, trebuie să primim salariul sau pensia în acest cont ca să avem încrederea băncii noastre. În general, acesta poate fi comandat on-line, prin telefon sau direct la sucursala. Aici vorbim, de obicei, despre o sumă de până la trei ori salariul nostru. În funcție de entitate, putem cere una sau mai multe avansuri de salariu la o rată a dobânzii de între 7% și 15% DAE, deși există anumite împrumuturi fără dobândă.

Carduri de credit

Cardurile de credit pot functiona ca un credit rapid, permițându-ne să avem bani instant oricând, oriunde. Cu toate acestea, pentru a accesa aceste “credite rapid” trebuie să obținem acest card. Unele instituții emit carduri în câteva ore, dar altele trebuie să aștepte câteva zile pentru a avea bani. Limita maximă de credit poate varia, dar această caracteristică este determinată de card și de profilul nostru financiar. Prețul poate, de asemenea, varia în funcție de organizație, dar de obicei este intre 12% si 29% DAE. Cu toate acestea, există bănci care oferă carduri de credit care ne permit să rambursăm banii cheltuiți la 0% DAE dacă plata este făcută într-o perioadă specificată.

Timpul de rambursare a unui credit rapid on-line

Din nou, acesta depinde de tipul de împrumuturi rapide on-line care sunt solicitate. Mini împrumuturi, care au adesea termeni de rambursare între 1 și 30 de zile, dar unele extensii de timp permisă între 7 și 30 de zile, în cazul în care împrumutatul nu se poate plăti. Există, de asemenea, posibilitatea de a rambursa împrumutul înainte de termenul convenit. În acest caz, este important să vedem ce instituții accepta rambursarea anticipată asociată unei reduceri de comisioane.

Finanțarea rapidă din cauza rapidității sale, de multe ori este legată de un termen mai scurt de rambursare, un produs mai accesibil și cu garanții de rambursare.  Împrumuturile urgente sunt remediul adecvat pentru cei care au nevoie de lichiditate în timp util și au venituri suficiente și regulate pentru a rambursa împrumutul fără probleme.

Pe de altă parte, împrumuturi rapide de nevoi personale pentru sume mai mari au de obicei perioade mai lungi de rambursare, luni sau ani, în funcție de suma solicitată, capacitatea noastră de credit și flexibilitatea de negociere a fiecărei entități. În general, acestea sunt returnate prin plata unei rate lunare și puteți să alegeți perioada de rambursare. Cu toate acestea, rețineți că cu cât mai lungă este perioada de rambursare cu atât este mai mare dobânda. Prin urmare, în cele din urmă vom ieși mai ieftin dacă efectuăm plăți mai mari într-o perioadă mai scurtă, decât rate mai mici pe un termen mai lung.

Probabilitatea de a obține împrumuturi rapide

Numeric nu există o cifră care să determine șansele de aprobare, dar datorită puținelor cerințe care trebuie îndeplinite pentru a putea accesa un credit rapid online, dacă ați verificat ca îndepliniți toate cerințele, aveți un venit constant, regulat și de o cantitate demonstrabilă și suficientă pentru a rambursa împrumutul la timp și în același timp să puteți îndeplini facturile și cheltuielile lunare, veți avea aprobarea creditului asigurată.

În mod normal, plata minimă necesar se relaționează în mod direct cu venitul minim pe economie, dar există întotdeauna excepții, astfel încât vă sugerăm să cereți un credit rapid în mai mult de o entitate și în cazul în care cererea nu este aprobată, vom avea mai multe opțiuni.În cazul primi aprobarea de la diverse firme puteti alege pe cel care se potriveste cel mai bine la ceea ce aveți nevoie.

Plata anticipată a creditelor rapide

Marea majoritate a creditorilor ne vor permite să rambursăm banii înainte de termenul limită: este ceea ce este cunoscut sub numele de plată în avans. Cu toate acestea, nu toate băncile se comportă în același fel în această situație. Multe bănci și unele companii private ne vor percepe o taxă pentru rambursarea anticipată în cazul în care vrem sa rambursăm un credit rapid online înainte de termenul limită.

Băncile nu ar trebui să perceapă mai mult de 0,5%, în cazul în care avem mai puțin de un an până la termenul limită, sau mai mult de 1%, în cazul în care avem mai mult de un an. În general, vom fi ieși mai ieftin un împrumut urgen, dar inainte de a face acest lucru trbuie să evaluăm dacă este convenabil.

Mai mult decât atât, cei mai mulți creditori privați oferă opțiunea să plătească anticipat creditele rapide online, fără a fi necesar să plătească taxe adiționale pentru zilele rămase. Astfel încât în cazul în care avem un împrumut instantaneu la 30 de zile și îl rambursăm în 20 de zile, nu vom trebui să plătim nimic pentru cele 10 zile rămase.

Astfel că recomandăm întotdeauna ca, la momentul solicitării unui credit rapid, este de preferat să alegeți termenul maxim de rambursare și așa, dacă vom obține suma totală înainte de termen, putem sa reducem cheltuieli, în caz contrar, solicitarea unei prelungiri va fi genera un cost suplimentar.

Prețul unor împrumuturi rapide private

De multe ori prețul creditelor bancare tradiționale este comparat cu împrumuturi rapide de companii private. Cu toate acestea, aceste două produse nu sunt comparabile, deoarece fiecare este proiectat pentru o situație și un profil economic diferit.

Finanțarea oferită de bănci este, de obicei, pe termen lung și tranzacții mai mari, cu interese care variază de obicei între 6% și 20% DAE, și include alte costuri, cum ar fi comisioanele de administrare și întreținere sau produse conexe. În schimb, prețul la unele împrumuturi rapide private nu poate fi calculat pe baza DAE, deoarece este o rată anuală și aceste produse sunt concepute pentru a fi returnate într-un timp scurt (de 30 de zile, de regulă).

În cazul acestor credite rapide private, taxele depind de acești factori:

 • Entitatea: nu toate companiile practică același preț și acest lucru poate varia între 1,20 lei / zi până la 6 lei / zi. Când vine vorba de a ști ce împrumut este cel mai ieftin, este recomandabil să se facă o comparație la o suma de 100 lei 30 zile (puteți găsi în tabelurile noastre noastre). DAE nu este un număr valid, pentru că este o măsură anuală și multe împrumuturi rapide au o perioadă de rambursare care de obicei nu depășește 30 de zile.
 • Suma de bani rapid solicitată: compania nu își asumă același risc atunci când se furnizează un credit rapid de 100 lei ca atunci când se furnizează o sumă de 500 lei. Prin urmare, crește procentul taxei cu privire la suma solicitată.
 • Durata de timp: Multe împrumuturi rapide se plătesc pe zile, așa că plătiți numai pentru timpul pe care folosiți banii. Cu cât mai repede vom da înapoi, cu atât vom plăti mai puțin. De fapt, multe companii ofera rambursare anticipată gratuită cu care ne poate salva taxele respective pentru zilele în care nu mai folosim banii. Asta înseamnă, că dacă te-ai angajat să rambursezi un împrumut rapid în 30 de zile șio faci în 10 de zile, vom economisi prețul celor 20 de zile rămase.

Prin lege, toate companiile creditoare private trebuie să raporteze pe site/ul lor cu privire la DAE aplicat la împrumuturi rapide. Cu toate acestea, fiind o rată anuală nu se va percepe, deoarece aceste împrumuturi sunt returnate în termen de maximum 30 de zile. Dacă vrem să solicităm împrumuturi rapide folosim simulatoare sau tabele, care sunt la vederea clientului. Simulatorul de preț care ne arată costul total ce va trebui să ramburseze, nici mai mult nici mai puțin. Unul dintre marile avantaje ale creditelor rapide este faptul că nu au taxe ascunse sau alte taxe, cum ar fi de studiu, de deschidere sau de întreținere, și știm cât de mult vom plăti în total (alegerea perioadei și valoarea care ne convine cel mai mult), înainte de contractarea unui credit rapid on-line.

În plus, există împrumuturi rapide gratuite care permit rambursa împrumutului fără costuri, care este, doar suma împrumutată. Unele entități au această ofertă promovată în mod regulat împreună cu alte oferte, de asemenea, foarte atractive.

Comisioane bancare la credite rapide

Comisioanele sunt taxe de administrare asociate cu împrumutul pe care le vom plăti. Dacă vrem să accesesăm serviciul. În funcție de cui solicităm un credit rapid vom găsi unele comisioane sau altele. În general, companiile private nu percep comisioane pentru a da eficiență acestui proces. Dar băncile pot include comisioanele la împrumuturi rapide.

Cel mai bun mod de a cunoaște prețul total al acestor împrumuturi rapide personale acordate de bănci este să analizăm DAE. Care include atât costul dobânzii cât și comisioanele. Aici sunt cele mai comune cheltuieli de gestionare după cum urmează:

 • Comision de studiu. Este taxa percepută pentru a vedea dacă profilul nostru este apt pentru a ne acorda împrumutul. Ei analizează profilul nostru de risc. Dacă la sfârșit nu ne dau împrumutul nu va percepe comisionul. În prezent, marea majoritate a creditelor rapide nu percep acest comision.
 • Comision de deschidere. Acesta va fi costul plătit pentru accesul la capitalul de împrumut. Acesta este, de obicei un procent din împrumutul total. Deși, uneori, poate fi, de asemenea, un comision fix. Uneori putem negocia cu creditorul nostru, pentru a evita plata acestei taxe. Poate că dacă ne vom hotărî contractăm alt produs al lor putem să eliminăm comisionul.
 • Taxa de amortizare anticipată. Este o “amendă” plătită pentru a rambursa împrumutul înainte de termen. De obicei în jur de 1% și 0,5%, în funcție de timpul rămas. De obicei, la împrumuturi rapide pentru sume mici nu se percepe această taxă. Dacă avem bani pentru a rambursa împrumutul rapid devreme. Chiar dacă plătim taxa pentru rambursarea anticipată, vom plăti mai puțin interes.
 • Produse conexe. Ele nu sunt comisioane, dar sunt o cheltuieli asociate împrumuturilor. Acestea sunt produse financiare pe care le contratați pentru a accesa fondurile de care aveți nevoie. Autorizarea platilor prin intermediul contului bancar. Sau ca angajatorul să le depoziteze salariul în cont sunt cele mai comune produse care pot fi legate. Poate fide asemenea contractarea de asigurări, cărți de achiziții publice, etc. Trebuie să fim deosebit de atenți atunci când creditorii ne oferă produse conexe pentru o reducere a DAE. Deoarece costurile acestor produse nu sunt incluse în costul acestui împrumut (rata anuală de credit sau de asigurare de cost , de exemplu).
 • Comision implicit. Este ceea ce plătim dacă rămânem în urmă cu plata. Va trebui să plătim acest comision în cazul în care nu restituim partea noastră la termenul limită. Cei mai mulți creditori ne vor permite să re-negociem termenul. Și ne vor da timp suplimentar pentru a ne repune.
 • Asigurări asociate. Cele mai frecvente asigurari pentru acoperirea implicită sunt, de obicei, în caz de șomaj. Prețul său tinde să varieze în funcție de acoperirea furnizată și condițiile fiecărei entități. Și, de regulă, este plătit lunar, trimestrial sau pe durata împrumutului. Și este de obicei o taxă adăugată la rata împrumutului.
 • Notariat. Unele entități solicită semnarea contractului de credit în fața unui notar. A căror cheltuieli vor fi responsabilitatea noastră. Este neobișnuit ca un credit rapid pentru o sumă mică să ne ceară semnatura notarială. De obicei se face totul prin intermediul internetului sau în birouri. Acest comision poate fi negociat cu creditorul nostru pentru reducere sau eliminare.

Pot găsi împrumuturi personale rapide gratis?

Da, există multe companii care oferă împrumuturi personale rapide. Nu vor taxa nici măcar un singur leu în dobanzi, comisioane sau orice cheltuieli suplimentare. Dacă cerem unul din aceste împrumuturi rapide gratis. Trebuie doar să rambursăm banii pe care i-am solicitat. În prezent, putem găsi credite personale rapide gratuit atât pentru sume mici cât si pentru sume mai mari.

 • Mini credite gratis. Unele companii ne permit să solicităm împrumuturi personale rapide de valoare redusă fără să plătim dobânzi. În general, aceste oferte sunt doar pentru clienții noi sau cu anumite condiții specifice. (Rambursare la un anumit moment, faptul de a aduce un prieten, etc.)
 • Carduri de credit. Exită anumite carduri de credit care ne permit să dăm înapoi totalul datoriei cu o dobândă de 0%. Doar dacă facem rambursarea integrală a creditului la termenul prevăzut. Dacă alegeți această metodă de rambursare a împrumutului, nu va trebui să plătiți comisioane sau dobânzi. În plus, unele carduri de credit nu au taxe anuale. Astfel încât vor fi gratis, iar majoritatea includ reduceri și asigurare gratuită.
 • Avans de Salariu. Acestea sunt împrumuturi rapide acordate de bancă și prin care putem ajunge până la de 3 ori valoarea salariului nostru. În mod normal, trebuie să plătim dobândă atunci când folosim aceste împrumuturi rapide. Unele bănci au oferte dacă vom plăti într-o perioadă specificată. Deși, de obicei, aceste perioade rareori depășesc 15 zile.

Cu toate acestea, există împrumuturi personale rapide la 0%, care nu sunt gratuite. Pentru a ști exact câți bani vom da înapoi trebuie sa verificam daca există alte taxe în afara dobânzii. De asemenea, înainte de a solicita aceste împrumuturi personale rapide trebuie să citiți cu atenție termenii și condițiile contractului pentru a se asigura că nu există nici o cheltuială suplimentară.

Cum pot obține ușor un împrumut?

Atunci când comandați împrumuturi rapide online, veți găsi că toți creditorii privați fac, practic, aceleași proceduri. Deși există variații de la o companie la alta, acest lucru este cel mai frecvent proces pe care noi trebuie să urmăme pentru a solicita pentru împrumuturi rapide fară birocrație:

 1. Cunoașterea nevoilor noastre și a determina cât de mult avem nevoie, dacă cerem mai mulți bani, vom sfârși prin a plăti mai mult interes și va fi mai scump
 2. Compara oferta totală a pieței și alegeți unul care se potriveste cel mai bine profilul nostru. Creditul rapid ales depinde de situația personală, situația noastră financiară și scopul dorit.
 3. Faceți click pe solicita pentru a ne redirecționa la portalul creditorului
 4. Introduceți suma și termenul pe simulatorul calculator pentru a determina costul total al serviciului: marele avantaj al creditelor rapide este că înainte de a completa formularul știm câți bani în total vor trebui dați înapoi.
 5. Faceți clic pe Aplică, completați formularul atașat și trimite documentele cerute.
 6. În câteva minute primesc un răspuns la e-mailul nostru sau pe mobil (SMS) care indică dacă cererea noastră a fost aprobată. Amintiți-vă că, dacă solicitați mai multe credite rapide în același timp puteți alege cel mai bun.
 7. Citit contractul și puneți orice intrebare pe care o aveti înainte de a semna. Nu semnați ceva ce nu înțelegeți
 8. După care vom trimite înapoi contractul semnat
 9. După acceptarea termenilor și condițiilor, banca va transfera banii rapid în contul indicat
 10. Transferul acestui împrumut urgent se va face aproape imediat

Analiza cererii noastre pentru credite rapide

Creditorii de împrumuturi rapide vor analiza nivelul nostru de solvabilitate pentru a se asigura că putem restitui banii la timp. Acest studiu, cunoscut sub numele de analiza de credit se va baza pe datele incluse în formularul de cerere și din documentele transmise. Fiecare creditor are propria sa metodă, dar, în general întotdeauna trebuie să fie fixate pe acești factori:

 • Istoria de credit. Orice împrumut existent sau orice datorii restante. Dacă ne-am rambursat împrumuturile noastre la timp. Și tot ce este legat de solicitarea de împrumuturi rapide sau credite personale cu orice entitate. Aceste informații sunt disponibile public. Și servesc pentru a ne atribui un profil de risc în cadrul parametrilor entității.
 • Istoria implicită. Examinează dacă avem datorii restante. Dacă sunteți înscriși într-un fișier de rău platnici (Biroul de Credit). Va fi dificil de a obține creditul de care aveți nevoie imediat. În cazul în care datoria nu este legată de o bancă. (Poate fi dator de compania noastră de telefonie pentru o anumita clauză cu care nu suntem de acord). Va fi mai ușor să obținem împrumutul.
 • Abilitatea de a plăti. Creditorii vor dori să știe dacă vom fi capabili să rambursăm banii împrumutați la timp. Prin urmare, trebuie să arătăm că avem o sursă de venit stabilă și suficiente resurse pentru a rambursa împrumutul. De obicei, ei solicită o copie de la adeverința de salariu. Dar, de asemenea, împrumuturi rapide accepta ajutoare de șomaj sau pensie ca venit regulat.
 • Situația socio-economică. Entitățile care furnizează împrumuturi rapide, de asemenea, verifică situația noastră de muncă. În funcție de suma solicitată, situația noastră economică va influența într-un fel sau altul. Dacă cerem o cantitate mai mare de împrumut avem mai multe șanse de reușită dacă avem un loc de muncă stabil sau dacă primim o pensie adecvată.

Cerințe pentru credite rapide on-line, fără birocrație

Cei mai mulți creditori sunt de acord cu privire la condițiile care trebuie îndeplinite atunci când se aplică pentru bani rapid. Deși există excepții, condițiile cele mai frecvente sunt:

 1. Să fii un adult. Cele mai multe companii de împrumuturi papide pretind să aveți cel puțin 18 ani, deși există unii creditori care cer să aveți cel puțin 21 sau 25 ani. Există, de asemenea limitări de vârsta maximă. Aceasta este, de obicei până la 65 de ani. Dar putem găsi companii care au o limită mai mare de 76 de ani.
 2. Rezident în România. Pentru a dovedi, trebuie să trimită o copie a documentului de identitate.
 3. Venit regulat suficient. Firmele care oferă împrumuturi personale rapide vor să știe că avem capacitatea suficientă pentru a rambursa veniturile bănești împrumutate. Nu este necesar de a avea o salarizare, vom accepta, de asemenea, o pensie, sau ajutoare de șomaj de exemplu.
 4. Un un număr de telefon mobil. Marea majoritate a companiilor care oferă împrumuturi rapide au nevoie de o modalitate de a contacta în afară de email. De asemenea, multe entități trimit mesaje de confirmare pentru a verifica veridicitatea numarului indicat.
 5. Un cont bancar activ și pe numele nostru. Trebuie să fie posesorii unui cont curent (în orice bancă) pentru a primi banii de la acest credit rapid.
 6. Să nu fi înscriși în evidențele de rău platnici. Majoritatea instituțiilor nu ne vor acorda împrumuturi personale rapide, dacă datele noastre sunt cuprinse în orice listă de debitori. Cu toate acestea. Există entități care furnizează împrumuturi rapide pentru oameni care sunt în aceste registre, dar au două cerințe suplimentare.
 • Datoria pentru care au fost înregistrate în listele de debitori nu poate depăși o anumita sumă.
 • Datoria nu poate avea nici o relație cu o bancă. Ei nu acceptă cererea noastră, dacă avem datorii cu o bancă.În schimb, ei pot acorda împrumuturi daca avem altfel de datorii cu compania de telefonie, Internet, amenzi, etc.

Ai avut o experiență neplăcută cu un agent de Provident?

Loading ... Loading ...

Documentație necesară pentru un împrumut rapid on-line

Una dintre cele mai caracteristice aspecte ale creditelor rapide este posibilitatea de a solicita totul informatizat simplu și rapid prin intermediul internetului. Cu toate acestea, pentru a cere credite personale rapide se cere o documentație esențială pentru a arata cine suntem și cantitatea noastră de venituri. În acest fel, creditorii se vor asigura că vom satisface toate cerințele și că putem da înapoi suma împrumutată la timp. Apoi, vom vedea ce documente trebuie depuse pentru a aplica pentru împrumuturi personale rapide:

 • Document de Identitate. Firmele de împrumuturi rapide solicită o fotocopie de pe buletin sau a alte act de identificare. (Pașaport) pentru a dovedi vârsta pe care o avem și confirmă faptul că locuim în țară.
 • Declarație Bancară. Arată că avem o sursă stabilă și regulată de venit. Nu este nevoie să fie o adeverință de salariu. Sunt valabile, de asemenea pensie, ajutoare de șomaj, granturi, burse, etc.
 • Numărul de cont. De la banca unde vom primi în banii de la creditul rapid.
 • Telefon de Contact și adresa de email. Pentru a ne contacta și a verifica tranzacția de împrumut.

Dacă avem registre în fișiere de debitori și solicitați împrumuturi rapide. Vor solicita de asemenea, un document care specifică valoarea și originea datoriei. Ar trebui să rețineți că, pentru a obține acceptarea datoriei restante nu poate avea nici o relație cu orice bancă. (Carduri de credit, descoperirile în cont alte credite neplătite, etc.)

În timp ce mai sus am specificat documentația de bază. În unele cazuri, pot solicita documente suplimentare, dacă doriți să obțineți bani rapid. Fiecare creditor are propria politică de acordare a creditelor. De asemenea, cu cât mai mulți bani solicitam. Cu atât avem nevoie de mai multă documentație pentru a dovedi că suntem capabili de a rambursa împrumutul rapid.

În cât timp pot avea bani urgent?

Datorită prelucrării on-line, putem solicita bani urgent și vor fi la dispoziția noastră în 15 minute sau mai puțin, dar nu trebuie să uităm că transferurile ar putea avea nevoie de timp pentru a deveni efective în termen de 48 de ore în cazul în care banca noastră nu este comunicată direct cu creditorul.

În afară de bănci, există alți factori care influențează viteza de acordare a creditelor rapide. Ca programul de lucru al creditorului și comportamentul în calitate de clienți. În primul caz trebuie să observăm că, deși putem aplica pentru un împrumut rapid de luni până duminică. Nu toate companiile au serviciul accesibil 7 zile pe săptămână și, dacă da, până la următoarea zi lucrătoare nu vom avea o confirmare . Dacă aveți nevoie de bani urgent putem rafina căutarea și comparați între creditorii care oferă serviciu 24 ore. Un alt factor care determină viteza procesului este modul în care trimitem documentele. Dacă documentația necesară este prezentată în mod corect și lizibil primim un raspuns imediat. În caz contrar, poate fi respinsă, sau va trebui sa transmitem din nou documentele și acest lucru va întârzia transferul creditului.

Pentru mai multe informații, punem la dispozitie un tabel comparativ care vă va ajuta:
Tip de împrumutCreditorAprobarea timpÎn cât timp avem banii în cont
Împrumuturi rapide MiniTelecredit, Viva Credit, Happy-credit, Provident,
Banca Transilvania, StarBT…
Fiind un proces on-line, minicreditele rapide sunt aprobate în câteva minute. În mai puțin de o oră solicitantul știe dacă împrumutul a fost aprobat.Imediat. Odată ce un credit rapid este aprobat, transferul este automat.
Credite rapideExistă, de asemenea instituții private care oferă împrumuturi rapide ca Provident, sau bănci cum ar fi Banca TransilvaniaDepinde de suma. De obicei, este nevoie de câteva zile pentru a răspunde. Provident, de exemplu, efectuează transferul în 24 de ore după aprobarea creditului.Aceasta poate dura de 24 la 48 de ore, în funcție de cantitatea solicitată.

Trucuri pentru a obține bani rapid și ușor

Entitățile care furnizează bani rapid încearcă ca clienții lor să aibă întotdeauna creditul care au solicitat cât mai curând posibil. Dar există o serie de factori care pot întârzia transferul de bani și ar trebui să fie luate în considerare.

 • Data și ora la care solicităm un credit rapit. Toate împrumuturile rapide sunt disponibile la cerere de luni până duminică, 24 de ore pe zi. Nu toți creditorii au acest prugram de lucru. De obicei, ei lucrează de luni până vineri, cu excepția unor entități. Prin urmare, atunci când alegem un minicredit care ne convine. Trebuie să știm programul de lucru al fiecărei entități pentru a ne asigura că primițm banii cât mai curând posibil.
 • Băncile. Fiecare creditor lucrează cu un alt grup de bănci. Factor care afectează rapiditatea transferului în special dacă banca noastră este diferita de cea cu care lucrează creditorul.
 • Documentație. Deși pentru a solicita credite rapide nu avem nevoie de multe documente. Este imperios necesar ca atât documentul de identitate. Și o copie a dovezii de venit să fie lizibile și cu de informațiile actualizate. Dacă nu, împrumutul poate fi refuzat sau trebuie să trimita documente din nou si asta va face să întârzie transferul.

Pot cere împrumuturi rapide, fără salariu și fără garanții?

Datorită evoluției pieței financiare, putem solicita împrumuturi rapide. Fără salarizare și fără garanție. Cu toate acestea, toate entitățile doresc să avem un venit regulat suficient pentru a se asigura că vom da banii înapoi și dobânda. Nici o companie nu va risca un împrumut rapid acordat unui client care nu are suficiente resurse pentru a efectua restituirea. Dar dacă aratăm că avem o sursă stabilă de venit nu vom avea probleme la accesarea rapidă a unui credit.

Iată câteva alternative pentru a arăta venituri stabile pentru a face față cu împrumuturi rapide:

 • Ajutor de șomaj. Persoanele care se află în șomaj pot aplica, de asemenea pentru bani rapid. Tot ceea ce trebuie să prezinte este documentația care demonstrează că percep un cec lunar.
 • Pensie. Fiind un venit fix periodic, pensionarii sunt clienții care au avantaje atunci când cer împrumuturi rapide, deoarece șansele lor de atribuire sunt destul de mari. Creditorii vor extrage caracteristicile din luna precedentă pentru a verifica dacă clientul este capabil sa primească împrumutul. Unele împrumuturi rapide au limite în ceea ce privește vârsta (de obicei, pana la varsta de 65 de ani). Dar putem găsi creditori care oferă credite pentru persoane de până la 76 de ani.
 • Colecția de inchiriere. Venitul lunar de pe urma unui contract de închiriere poate fi, de asemenea, suficient pentru a satisface plata unui împrumut de urgență.

Este posibil să obținem bani rapid dacă suntem pe lista Biroului de Credit?

mini credite pentru rău platnici

Da, este posibil. În acest site găsiți creditori care acceptă clienții care sunt pe liste, cum ar fi Biroul de Credit. Cu toate acestea, aceste companii nu acceptă cererea noastră, dacă nu îndeplinesc aceste două condiții.

Gradul de îndatorare pentru care este înscris în registrul debitorilor nu poate fi legată de operațiuni financiare. (Bănci sau alți creditori). Dar poate fi cu companiile de utilitati (apa, electricitate, telefon, ADSL, închirieri auto, etc.)

Datoria nu poate depăși o anumita suma (este în jur de 1000 Lei)

Împrumuturi rapide cu registre de rău platnici nu sunt mai scumpe decât alte împrumuturi rapide. Solicitarea unui împrumut fiind pe o listă de debitori este un alt avantaj oferit de acest sistem de finanțare pe termen scurt.

Pașii pe care trebuie să îi facem pentru a aplica pentru aceste împrumuturi de urgență sunt, la fel ca cei pe care trebuie sa îi faci pentru a cere un credit rapid, deși în timpul aplicării vom indica suma datoriei și originea acesteia.

Dacă nu plătim credite rapide personale

Imposibilitatea de a rambursa împrumuturile la timp, entitățile vor sancționa clienții pentru întârziere. Acestea sunt cele mai comune sancțiuni.

 • Reclamarea plăților neachitate. Preditorii percep o taxă pentru fiecare cerere de plată a datoriei. Această sumă va depinde de fiecare entitate de împrumuturi rapide și dobânzile acumulate care se adaugă la împrumutul în sine.
 • Penalizări de întârziere. Acestea sunt indicate în termenii și condițiile contractului. De asemenea, depinde de creditor și durata pe care nu s-a plătit.
 • Înscrierea ca rău platnic. Dacă situația continuă, riscăm ca datele noastre sa fie înscrise intr-un registru de debitori. Odată înregistrat, va fi mult mai dificil să accesăm credite. În mod normal, perioada maximă este de o lună, iar compania trebuie să notifice clientului situația.
 • Transferă cazul nostru la o companie de colectare de rău platnici.
 • Cerere legală de plată a datoriei. În ultimă instanță, entitățile pot denunța să în fața instanței situația de rău platnic. Dacă pierdem procesul, trebuie să plătim datoria, dobânda si penalitațile de intarziere si cheltuielile de judecată.

Avantaje împrumuturi rapide online

Au multe avantaje și sunt o soluție practică și simplă dacă avem nevoie de bani urgent.

 • Nu este nevoie să menționați scopul creditului
 • Știm costul împrumutului de la bun început
 • Împrumuturile rapide on-line sunt foarte accesibile, deoarece acestea sunt împrumuturi de valoare mică
 • Vom avea bani rapid în câteva minute (maxim 48 ore)
 • Pentru a aplica pentru credituri rapide nu este nevoie de salariu sau garanții
 • Noi nu trebuie să contractăm alte produse financiare adiacente
 • Plătiți numai pentru ceea ce folosiți
 • Prelucrarea împrumuturilor urgente este mai flexibil decât creditele bancare
 • Datorită internetului, spunem la revedere birocrației și evităm deplasările
 • Serviciul de informații este pe deplin disponibile
 • Nici o taxă ascunsă
 • Securitate și confidențialitate totală în ceea ce privește datele noastre personale
 • Transparență, flexibilitate și responsabilitate din partea creditorilor

Dezavantajele creditelor urgente

 • Împrumuturi rapide care sunt limitate, nu depășesc de obicei sume de 1.000 LEI. Dacă avem nevoie de mai multe fonduri cereți un credit de nevoi personale.
 • Dacă banii nu sunt rambursați cu dobânzile convenite la data specificată în contract. Vor avea suprataxe și vor conduce la creșterea datoriei. Din acest motiv, vă recomandăm solicitarea banilor necesari pentru a garanta rambursarea împrumutului la timp.
 • Dacă vom folosi creditele rapide ca o formă de finanțare regulată. Putem cădea într-o spirală a datoriei de la care va fi greu să ieșim. De aceea, trebuie să le folosim responsabil.

Credite rapide online, sunt sigure?

De obicei, o cerere de împrumuturi rapide on-line este o operație sigură, deși există, de asemenea anumite fraude. Pentru a ști dacă putem avea încredere trebuie să ne uităm la următoarele aspecte:

 • Certificat digital. Acest certificat ne va permite să verificăm dacă pe pagina unde solicităm creditul on-line aparține unui creditor sau este o fraudă. Un mod simplu de a identifica acest element este să te uiți în bara de navigare. Dacă apare un element de verde, înseamnă că pagina este securizată.
 • Adresa începe cu HTTPS. Asigură protocolul de transfer hipertext care protejează datele. Acest protocol este folosit de banci, magazine online si alte servicii care necesită parole și / sau informații cu caracter personal.
 • Există un lacăt în bara browserului. Un lacăt certifică faptul că o Autoritate de Certificare asigură că portalul web este oficial și nu un fals. Îl vom găsi în partea stângă sau, în funcție de browser-ul utilizat poate fi în dreapta.

Trebuie să fim, de asemenea, precauți dacă creditorul ne cere să facem un transfer de bani înainte de a primi banii. Un ofițer de împrumut nu cere așa ceva. Dacă vom găsi această situație cel mai bun lucru pe care îl putem face este ignorarea acestei cerințe. Și raportarea acestui fapt unei autorități competente, dacă considerați potrivit.

Sfaturi pentru bani rapid fără birocrație

Împrumuturi rapide sunt produse financiare purtătoare de dobândă în favoarea firmei care oferă creditul. Din acest motiv, trebuie să ne întrebăm cât de mulți bani avem nevoie. Nu mai mult, în caz contrar, vom plăti dobânzi la bani de care nu aveți nevoie.

Dacă sunteți în căutare de împrumuturi rapide, ați putea fi interesat

În plus față de creditele rapide, există și alte produse de pe piață. Acestea sunt o alternativă pentru bani urgent instantaneu. Dacă alegeți un împrumut rapid sau altul depinde de mulți factori. Cantitatea de care avem nevoie, termenul în care vrem să rambursăm împrumutul, scopul etc. Aici sunt cele trei produse cele mai comune pentru lichiditate într-o perioadă scurtă de timp:

 • Carduri de credit
 • Împrumuturi personale
 • Minicredite

O harta cu câteva locații de împrumuturi rapide în Romania

3 thoughts on “Împrumuturi Rapide – Bani extra în mai puțin de 48 ore

Lasă un răspuns