Cum deschidem un bar fără bani

Cum deschidem un bar fără bani. Da, este posibil. O puteți face.

Aproape toată lumea vrea să deschidă un bar sau restaurant, la un moment dat in viața lor. Este un vis foarte comun, dar numărul de persoane care urmează de fapt, prin cu ea și deschide un bar este minuscul. Există o mulțime de motive pentru acest lucru, cel mai mare fiind banii! Da, există o mulțime de lucruri pe care pur si simplu nu se pot face fără bani și a deschide un bar este una dintre ele … sau nu? Nu voi nega importanța de a avea suficient capital de la deschiderea unui bar si a riscul luat la deschiderea unui bar fără bani. În retrospectiv, a fost un pic de o contradicție din partea mea pentru că am deschis de fapt barul meu, fără nici un ban. Deci, în timp ce aș dori totuși să subliniez importanța de a fi pregătit financiar, m-am gândit ca ai vrea să știi cum am deschis barul meu fără bani.

Cum deschidem un bar fără baniPasul 1 – Citește, Citește, Citește!

Cunosc fiecare aspect al afacerii BAR înainte de a începe.

Prin citirea la fel de mult ca mine poate și vorbind cu oameni care l-au făcut înainte, vă va fi mult mai bine pregătiți pentru a deschide propriul bar. Atunci când se încearcă să o facă fără bani, aveți nevoie să-și planifici lucrurile din timp, astfel încât să nu fii lovit cu o surpriză neplacuta.

Pasul 2 – Planul A

Fă un plan de afaceri simplu, veți avea nevoie de el.

Să vedem. Există întotdeauna costuri care trebuie pur și simplu să se plătească cu bani reali, nu există nici o modalitate de o face altfel. Deci, la un moment dat va trebui să convingi pe cineva să-ți dea niște bani imprumut. Pentru a începe, va trebui să ai o idee bună despre ce tip de bar veți dori să deschideți. Gândește-te la toate detaliile. Localizare, clientela, servicii, produse alimentare, ore, câștiguri potențiale etc, etc și a pus totul într-un simplu, dar atractiv plan de afaceri. Nu e nevoie sa intri în toate detaliile acestei afaceri, cred că este ca o broșură pentru bar. Explică conceptul pentru a identifica clientela dumneavoastră. Scopul este ca cititorii sa știe exact ce vrei să faci și că aveți o pasiune. O prezentare Power Point poate fi suficientă. Odata terminat, acest plan va ajuta să rămânem concentrați și să putem strânge bani, despre care care vom vorbi un pic mai târziu.

Pasul 3 – Lista cea mare

Scrie o listă completă.

Cum am spus,  planificarea în avans este singura modalitate de a vă asigura că nu există costuri ascunse, care va sări afară și te va mușca mai târziu. După ce am citit la fel de mult ca tine poate despre afacerea bar, și faptul de a face un plan simplu, in următorul pas ar trebui să scrieți o listă de lucruri de care aveți nevoie. Includ totul, de la pahare până la personalul de la gresie. Asigurați-vă că ați pus costul estimat lângă fiecare element. Dacă sunteți încă nesigur ce merge într-un bar, citeste ceva mai mult și, de asemenea, incercati sa cautati fotografii de interioare de bar. Vei fi surprins de cât de multe lucruri ați uitat.

Pasul 4 – Confruntarea costurilor

Multe dintre punctele de pe lista dumneavoastră pot fi obținute gratuit!

Dacă știi unde să te uiți! Scopul acestui pas este de a traversa marea majoritate a elementelor de pe lista ta. Sună imposibil nu? Ei bine, nu e, e doar dificil. Deschiderea unui bar fără nici un ban nu a fost niciodată de gândit să fie ușor.

Va necesita un timp de gandire extrem de creativă. Iată câteva idei:

  • Personal – Acesta este unul relativ simplu. Găsi prieteni și familie, care sunt dispuși să lucreze nopți la bar în schimbul unei parti a societății sau a profiturilor. Găsiti-l și trece-l pe listă.
  • Stock – Mulți distribuitori de bauturi alcoolice vă permit să vă deschideți un cont de 30 sau chiar 60 zile, permițându-vă să plătiți pentru băutură mai târziu, după ce ați vândut. Găsiți unul dintre acești distribuitori și trece-l de pe lista ta.
  • Echipamente de Muzică – Găsiți un DJ cu propriul echipament căruia să îi putem oferi o parte din companie sau profituri în schimbul unor zile de normă întreagă de servicii și echipamente. Vei fi surprins de cât de mulți DJ în devenire au toate cele mai noi echipamente, dar nu au un loc unde cânta. Trece-l de pe lista ta.
  • Sticlărie – Un alt aspect ușor. Vorbiți cu companii de bere și băuturi alcoolice. Mulți vor fi bucuroși că vă dea sticlarie cu logo-urile lor pe ele. Același lucru este valabil pentru agitatoare de cocktail, găleți de gheață și altele. Pune-le de pe lista ta!
  • Frigidere – Vorbeste cu distribuitorul local de Coca-Cola sau Pepsi. O să te împrumute frigidere în schimbul unei exclusivități. Trece-l pe lista ta.
  • Scrumiere – Vorbește cu Kent. Trece-l pe lista ta.
  • Semne sau pancarte promoționale – Ia-o companie de bere sau lichior să o sponsorizeze. Vor plăti pentru semne. Trece-l de pe lista ta. Etc etc

După cum puteți vedea, cu un pic de gândire creativă, puteți obține cele mai multe dintre elementele de pe lista ta, economisind mii de lei. Trebuie să fii pregătit pentru o mulțime de apeluri telefonice și de insistenta, totuși.

Pasul 5 – Noțiuni de Licență

Găsirea unei licențe gratuite pentru a servi bauturi alcoolice va fi greu…

Greu, dar nu imposibil. Singura cale care știu de a obține o licență de băuturi alcoolice gratis este de a găsi un sediu pentru bar de care vine cu aceasta licenta. Acesta este modul în care am făcut-o. Licența de băuturi alcoolice a fost deținută de către proprietarul meu și am închiriat-o cu plata lunar. Nimic de menționat. Perfect! Există o mulțime de lucruri pe care va trebui să le știți despre restricțiile și obligațiile care vin cu faptul de a deține o licență de băuturi alcoolice. In unele cazuri se cer chiar anumite calificări și instruire. Vă rugăm să citiți despre acest lucru, astfel încât să știi ce sunt si cum se obțin.

Pasul 6 – Sediul

Veți avea nevoie întotdeauna să plătiti un depozit. Aceasta este, de obicei, echivalentul a o luna chirie și trebuie să fie plătite în avans. Dacă aceasta este singura cheltuiala pentru deschiderea barului faci foarte bine.

Pentru a găsi banii, arătați planul de afaceri, le oferim o reducere de afaceri pentru câteva mii de lei fiecare, folosiți un card de credit sau credit de nevoi personale sau pur și simplu, adresați-vă la prieteni și familie pentru împrumuturi.

Încercați vânzarea de acțiuni în afaceri pe eBay, publica la forumuri pentru a găsi parteneri. În cazul în care ați asigurat deja toate elementele de la pasul 4, găsirea acestei sume mici de bani nu va fi greu. Odată ce aveți banii de depozit, negociati cu proprietarul pentru a vă oferi câteva luni chirie gratuit pentru a renova. Dacă aveti bara construita și gata înainte de sfârșitul perioadei de chirie gratuit, veți avea posibilitatea de a deschide și de a face niște bani înainte de a avea vreodată să plătiți chirie. Unii proprietari nu vă vor oferi o perioadă de chirie gratuit, dar unii cu siguranță o vor face.

Pasul 7 – Design ieftin

Inspirație cu menținerea costurilor în minte

Unele lucrări structurale costă mai mult decât altele. Ramaneți la linii drepte simple și accesorii standard. Exista o multime de alte moduri de  a modifica mai târziu. Uită-te la cât mai multe interioare de baruri posibil astfel încât să vă puteți face o idee de ceea ce funcționează. Am citit o mulțime de cărți, care erau pline de mari fotografii de interior din cele mai bune baruri din lume. Este surprinzător cât de simple sunt unele dintre ele.

Pasul 8 – Muncitori gratis

Utilizând familia, prieteni ți studenți

Nu va fi atât de greu. Găsește prieteni, familie, studenții de artă, elevii și artiști, care sunt dispuși să vă ajute să construiți și decorați bara în schimbul unor băuturi gratuite, sau chiar acțiuni în afaceri. Desigur, mulți dintre ei vor avea vise de a deschide un bar înșiși, așa că le va permite să trăiască un pic de visele lor proprii ajutându-vă. Pot fi chiar dispusi să ofere materiale ei înșiși sau la un cost amânat  pentru tine.

Pasul 9 – Răspândiți Vestea

Publicitate

Cu barul de aproape de finalizare este timpul să lăsați lumea știe despre asta, bine cel puțin comunitățiile locale. Un beneficiu suplimentar în obținerea de atât de mulți oameni implicați în procesul de proiectare și construcție este cuvântul liber de promovare din gură in gura. În cazul în care 10 persoane lucrează la bar și fiecare dintre ele spune a 10 prieteni despre el, ai 100 de patroni in noaptea de deschidere acolo înainte chiar de a începe să facă publicitate.

O aplicație de mobil pentru barul dumneavoastră

INTERACȚIONEAZA CU CLIENȚII DUMNEAVOASTRĂ PRIN INTERMEDIUL IPHONE ȘI ALTE TELEFOANE INTELIGENTE.

În prezent, toată lumea pare să aibă un iPhone, telefon Android sau un fel de telefon inteligent. În cazul în care bara dvs. vrea să satisfacă o mulțime de tineri acest lucru va fi cazul pentru majoritatea patroniilor dumneavoastră. Acest lucru creează o mare oportunitate pentru tine de a interacționa cu clienții dumneavoastră. Prin dezvoltarea unei aplicații mobil pentru bara de care clientul poate descărca, aveți posibilitatea să le oferi apoi stimulente de loialitate, il hrăniti cu cele mai noi stiri si promotii de la bara, a le permite să check-in la barul dvs., poate partaja conținutul dvs. de pe Facebook etc.etc .Contact DreamWalk Interactive pentru o GRATUIT citat app mobil.

 

PASUL 10 – DESCHIDERE ȘI FA BANI RAPID

CONSTRUIREA UNUI BAR GRATUIT A FOST DOAR ÎNCEPUTUL, ÎNCERCAȚI SĂ RULAȚI-L PE GRATIS …

Dacă reușiți să urmati toți pașii anteriori, fără obstacole ati facut-o excepțional de bine și vă felicit. Foarte puțini ar fi avut rezistenta sau determinarea.

Sfatul meu pentru tine acum ar fi de a face bani și rapid! Veți găsi în curând că construirea barului a fost doar începutul, administrarea barului va fi mult, mult mai dificil.

Lasă un răspuns