Cele mai bune idei de împrumut rapid. Metode rapide și ușoare de a obține bani

Dacă aș putea împrumuta o grămadă masivă de bani fără dobândă …

idei de împrumut rapidDacă aveți nevoie de un mod legitim de a împrumuta bani rapid, pentru a plăti facturi neașteptate sau alte situații de urgență. Eu nu pot spune care este cel mai bun mod de a imprumuta bani sau să obtineti rapid numerar, chiar dacă am acoperit toate formele de a găsi banii. Ceea ce am încercat să fac este să vin cu posibilități rezonabile de împrumut din lumea reală care le-ar putea da idei cu privire la obținerea unui împrumut rapid. Totul depinde de propriile nevoi personale – unele idei pentru împrumuturi care ar putea ajuta atunci când vă aflați într-o strâmta situație financiară. Uneori este dificil să ieși imediat dintr-o gaură și aveți nevoie de creativitate atunci când cautați o soluție temporară pentru probleme de bani, pe termen scurt, sperăm.

Deci, aici, în nici o ordine anume de preferință, sunt ideile mele pentru a obtine bani cu împrumut…

Pagini de împrumuturi de particular la particular.

Paginile de creditare între persoane sunt o modalitate legitimă de a împrumuta bani – uneori la rate mult mai bune decât alte metode.

Site-uri in Internet de creditare sociala sau peer to peer sunt existente în jur de câțiva ani. Ideea este că cei cu bani împrumuta direct debitorilor, fără un intermediar. Site-ul are o reducere de curs. Ratele dobânzilor tind să fie mai mici decât cele oferite de bănci. Viitorul creditului? Acordul direct între creditor și debitor poate lucra foarte bine – costurile sunt mult mai rezonabile, iar afacerea este mai personală decât multe alte alternative.

Amanet.

Folosiți bunurile de valoare ca asigurare a împrumutului. Se percepe rate ridicate de comision, dar oferă un serviciu care ar putea fi util ca o ultimă soluție. Nu aveți nevoie de un rating mare de credit sau dovadă de venituri. Doar un element care se poate lăsa cu ei ca o garanție împotriva unor posibile imposibilități de plată. Când veți achita împrumutul și comisionul puteți obține elementele prețioase înapoi.

Împrumuturi pe termen scurt (împrumut până la salariu)

Entitate de Credit Cantitate maximă Perioadă rambursare Costul la 100 Lei pe 30 zile Mă interesează
Extra Simplu 3.000 Lei 5 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Ferratum 5.000 Lei 3 a 12 luni Pentru un credit de 1.500 RON returnat în 3 luni vom rambursa 2.169 RON Solicită!
Telecredit 2.000 Lei 10 - 30 zile 36 Lei Solicită!
Viva Credit 2.000 Lei 1 - 35 zile Gratis la primul credit Solicită!
Mindi 2.900 Lei 7, 14 și 30 zile Nu se percepe dobândă la primul credit de maxim 1100 Lei Solicită!

Unii creditori fără scrupule vor încerca să ia fiecare bănuț al tău …

Mici împrumuturi pe termen scurt pentru a acoperi cheltuieli până la următoarea lor zi de salariu. De unde și numele! Scump, pretul de platit pentru urgență. Acest tip de împrumut trebuie să fie privit ca o ultimă soluție, dar dacă nu aveți de unde să cereti banii, și aveți nevoie de a împrumuta bani rapid, atunci ele sunt o opțiune. Pentru a fi sincer – acest tip de credit poate fi extrem de periculos pentru bunăstarea voastră financiară. Dacă aveți orice altă opțiune disponibilă – este mai bine să le folositi pe acestea!

Sfat: Nu utilizați primul pe care il veți găsi. Uită-te în jur, verifica afară termenii – fii atent și precaut. Unele dintre aceste oferte nu sunt mai bune decât rechinii împrumutului.

Card de credit

Dacă aveți un istorial de credit bun acest lucru este suficient, probabil, cel mai simplu mod de a obține bani rapid. Ratele dobânzilor sunt scumpe, dar pentru un împrumut rapid pe termen scurt, fără bătaie de cap – aceasta este cea mai buna sugestie a mea. Dacă joci acest joc dobândă 0% (stoozing) – se deplasează echilibrul frecvent – ai putea ajunge sa nu plătești nici un interes, la toate! Stoozing este în cazul în care deplasați în mod constant datoria restantă la zero, folosim oferte de card de credit cu interes 0%.

Credite bancare sau overdraft

Criminalitatea nu aduce venituri – într-adevăr nu

Cea mai simplă metodă este de doar faptul de a merge la descoperire în cazul în care contul dvs. permite acest lucru. Este scump, și veți obține o scrisoare de la banca dumneavoastră. Pe care le va factura pentru privilegiul de primire. Alte metode sunt faptul de a cere frumos, și le vor oferi o gamă de credite scumpe – deși mai ieftin decât rivalii care oferă credit instant.

Eliberare de capital

Dacă dețineți o casa, atunci diferența dintre valoarea bunurilor și ipoteca este numită capitaluri proprii. Există un număr de companii care oferă sisteme de eliberare de capital. Cel mai bun lucru este sa vorbiți cu cel care a dat creditul ipotecar mai întâi. Întotdeauna este un pic îngrijorător săluați bani din casa dvs. – ar trebui să fie o ultimă soluție. Pe de altă parte, utilizarea de capital pentru o afacere poate fi o idee. Ratele creditelor ipotecare sunt printre cele mai mici împrumuturi de cost pe oferta.

Împrumută de la locul de muncă

Dacă lucrați pentru o firma mica ar putea fi posibil să cereți un împrumut până la ziua de salariu. Joaca asta cu atenție, dar ar putea ajuta. La urma urmei, ești angajatul lor numărul unu  – nu-i așa? Și e vina lor, oricum nu te-au plătit suficient.

Vinde chestii în loc de a împrumuta

Vinde Contrabasul ăla Vechi!
Vinde Contrabasul ăla Vechi!

Știi pe cineva care a dorit mereu chitara ta din 1952 Gibson Les Paul? Poți să trăiești fără ea? Sau te bagi mai degrabă în datorii. Dar dacă ai nevoie de ceva rapid și deții ceva de valoare – nu există o decizie de bani mai simplă de luat.

Împrumută bani de la prieteni

Nu împrumuta bani de la colegi. Cu toate acestea, ele sunt aproape și ușor de definit într-un colț, cu o poveste de noroc tare, și ei, probabil, nu va vor percepe dobânzi. Astfel încât prietenii tăi ar putea sa va împrumute bani. Serios, cerșala de bani de la prieteni este rău văzută, și trebuie să încercați doar vreodată într-un caz de urgență reală, nu doar pentru că vrei să cumperi ultimul iPhone. Plătește împrumutul înapoi în întregime și prompt. Sau poți pierde prietenul tău. Dacă mergem pe acest drum, atunci este esențial să se facă un acord adecvat de împrumut mai ales în cazul în care va lua ceva timp pentru a plăti înapoi. Fă-o în mod corespunzător și asigurați-vă că ambele părți știu care sunt condițiile. Rămâi cinstit și nu vei rămâne fara prieteni.

Împrumută bani de la părinți

Părinții tăi au dorit întotdeauna cel mai bine pentru tine și aici sunteți cu noroc încercând să le scoateti mai mulți bani. Nu știi cât de mult le-a costat doar să te vada atât de departe? Este o atingere moale, nu se va percepe dobândă, și, probabil, nu se așteaptă într-adevăr banii înapoi. Cum e conștiința ta?

Împrumută bani de la partenerul dvs.

De la partener. Adică împrumut de la iubita, iubitul, soție, soț, etc. Parteneri de afaceri sunt altceva și eu nu știu prea multe despre acest tip de împrumut. Este, probabil, vina lor că ai probleme oricum. Dacă nu, și ești o femeie, trebuie sa fie vina lor. Odată ce porțile sunt deschise pe aceasta o puteți trăi în stilul care ați dorit întotdeauna, înainte de a sta cuplat cu un ratat. OK, nu chiar. Dar el este partenerul tău, și tu ești în această problema împreună cu el. Din păcate, mulți oameni ascund problemele legate de datoriile lor. Cel mai bine să fii sincer și vezi dacă poți face lucrurile împreună.

Ajutor reciproc. La urma urmei, ce sunt partenerii de viață.

Gânduri cu privire la împrumut

Evitând necesitatea de a împrumuta bani este una dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru bunăstarea ta financiară și mentală. Dacă aveți nevoie în mod regulat de bani mai mult decât câștigați încercați să vezi de ce. Dacă vă aflați în datorii și încă mai cumpărati obiecte de lux aveți nevoie sa obțineti un anumit control de sine. Putem trăi mai ieftin, fără a sacrifica mult, să renunțe la cafeaua zilnică de la cafenea, sau poți face propria mâncare în loc de faptul de a cumpăra mâncare prefabricată. Bea apă în loc de Cola. Este bine sa fii liber de datorii. Mult noroc!

Lasă un răspuns