Card de credit ușor de obținut. 5 trucuri pentru a-l folosi bine

card de credit ușor de obținutEste un card de credit ușor de obținut? Sigur că da, veți spune. Cu toate acestea cred că înțelegem prin card de credit acel card care ne permite să facem cumpărături chiar dacă nu avem bani în cont. Cu această mică definiâie vreau doar să fac diferența cu cardul de debit care vă permite să cumpărați doar în limita banilor pe care îi aveți în cont.

În timp ce folosind un card de credit ușor de obținut în timpul cumpărăturilor poate aduce beneficii semnificative și ne poate ajuta să economisim. Dar, uneori, nu se știe cum. Nu se utilizează în mod înțelept, dar pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferă, astfel cum sunt reflectate în acest articol de la ieftinirea produselor turistice la importante reduceri în cele mai bune mărci comerciale , în cazul în care plățile sunt formalizate “plasticul” potrivit, în orice moment.

 •  
 • Card Star Bt
 • 0%Dobândă dacă se plătește pana în ziua 25 ale lunii urmatoare
 • Credit de 3 ori salariul
 • Beneficii prin sisemul de puncte acumulate la fiecare cumpărătura
 • Rata minimă 10% din datorie
 •  
 • Card Wizz Banc Post
 • 0%Dobândă dacă se plătește în perioada de grație de 55 de zile
 • Credit în funcție de salariu
 • Beneficii speciale la cumpărarea de bilete wizzair
 • Rata minimă 3.5% din datorie, minim 10 lei

star captura
Solicită un card cu 12 rate fără dobândă. Compară toate cardurile aici

Cu cardul de credit nu numai că pot amâna achiziții, face plata la restaurant sau rezervări turistice. Există o valoare adăugată dincolo de aceste acțiuni, și toate legate de modul în care îi ajută să economisească pe propietarii lor. Daca este folosita cu ințelepciune, va servi ca toate plățile să se poată reduce cu aproximativ 5%.

Pentru a atinge acest obiectiv, primul lucru de făcut este de a identifica beneficiile oferite de fiecare model de card deoarece nu toate oferă același lucru. Și cu aceste informații în mână, trebuie să dezvoltăm noi reguli de utilizare a acestor “plasticuri“. Prevalează capacitatea de a obține reduceri, dar fără a neglija accesul la servicii exclusive, amânări la plată fără dobândă sau furnizarea unui credit lunar pentru cheltuieli.

1. Faceți cumpărături cu bonificare

Achiziții în magazine, comerțuri de specialitate și mall-uri vă va răsplăti, în cazul în care a folosit acest mod de plată. Utilizarea cardurilor de credit pot aduce economii directe între 3% și 10% pentru unele operațiuni. Chiar au linii de credit permanente asociate pentru achiziții mai mari.

Dacă beneficiați de un card de credit ușor de obținut nu ar trebui să abuzeze de acest avantaj oferit de principalele “plasticuri”, deoarece ar putea exploda niveluri de cheltuieli, printre proprietarii lor. Pentru a cădea în această ispită, acestea ar trebui să fie utilizate numai în cazul în care nivelul datoriei familiei permite acest lucru.

2. Reduceri in vacanță cu un card de credit ușor de obținut

Aproape toate cardurile au diferite bonificări pentru produsele de vacanță, de la angajarea unui zbor până la rezervarea unei camere într-un hotel, are în vedere pachete turistice, servicii de agrement, parcuri tematice, etc. și poate oferi bonusuri între 1% și 5 %, conform modelului contractat.

În gama de client VIP (gold și silver), procentele cresc semnificativ și un card de credit ușor de obținut oferă servicii de acces de lux și exclusivitate, cu reduceri chiar mai agresive, deschizând noi orizonturi pentru vacanța viitoare reducând cheltuielile in mod semnificativ.

Vezi și tu ce avantaje au cardurile de acest tip pentru tine!

3. Amână plata fără a plăti dobândă

În prezent, este detectată o gamă puternică de carduri care încorporează amânarea plăților până la 12 luni fără dobândă. Această strategie de tranzacționare poate fi utilizată pentru a planifica o excursie, pentru a plăti aparate electrocasnice sau să facă față la orice cheltuieli neprevăzute ale familiei.

Este o operațiune foarte profitabilă pentru proprietarul unui card de credit ușor de obținut. Si va trebui doar să vă faceți griji cu privire la plata ratelor corespunzătoare sumei folosite fără nici o dobândă sau comision și cu un calendar care se adaptează în funcție de modelul ales pentru formalizarea operațiunii, de obicei, după 3 – 12 luni.

Cum reducem comosioanele unui card?

Un alt mod de a face eficientă utilizarea unui card de credit ușor de obținut este eliminarea de cote de emitere sau de întreținere. Acest lucru este posibil prin utilizarea unor strategii.

 • Unul se bazează pe virarea salariului sau a pensiei în contul asociat unui card de credit ușor de obținut, care să permită această caracteristică.
 • În alte cazuri, dimpotrivă, se bazează pe o relație mai mare cu entitatea, prin contractarea de planuri de pensii, de asigurări, conturi curente și alte produse bancare, cu scopul de a fi scutiți de la aceste plăți periodice.
 • Și, în sfârșit, întotdeauna condiționată de utilizareaa și formalizarea unui cont curent, care include această caracteristică în oferta lor și care pot fi subscrise de către clienți. 

4. Magazine asociate

Programe de loialitate încurajează utilizarea cardurilor asociate și ne permite să beneficiem de reduceri în magazinele respective. Ele oferă planuri integrale sau avantaje specifice reduse la unele servicii, cum ar fi închirieri auto, rezervari la hotel sau reduceri la biletele de avion. Singura cerință este de obicei să poată fi identificat ca proprietarul unui card de credit ușor de obținut.

În cele mai multe cazuri, aceste condiții pot trece neobservate, astfel încât este important să treceți în vedere lista anexată cu bonusurile adiționale. Nu este o pierdere de timp, este posibil să se obține reduceri ale tarifelor de până la 25%.

5. Confruntarea cu plăți neașteptate

O plată neașteptată poate fi exploatată pentru utilizatorul “plasticului”, dacă știe cum. Un card de credit ușor de obținut lunare permit să facă achiziții și retrage numerar de la ATM-uri. Creditul trebuie să-l plătească, la începutul fiecărei luni sau poate amâna plata. Proprietarul cardului decide suma lunară pe care o va plăti care întodeauna trebuie să fie cel puțin egală cu suma minimă a ratei pe care o permite entitatea emițătoare a cardului.

Lasă un răspuns